- Del bagettene på langs. Hvis de er tykke, del dem i tre.
- Varm olivenolje i en panne. Stek brødet til det blir sprøtt og gyllent.
- Gni oppsiden inn med ett av hvitløksfeddene før du finhakker det.
- Bland hakkede tomater, hvitløk, basilikum, oregano, løk, chilipulver og olivenolje i en bolle. Smak til med salt og pepper.
- Fordel blandingen på det stekte brødet. Dryss over parmesan.
- Legg bagettene på et stekebrett og sett i ovnen ved 250° C i 5 minutter for ekstra sprøhet og slik at osten smelter.
Serveres sammen med skiver av spekeskinke eller annen spekemat eller ved siden av en suppe.
Tips:
De halve bagettene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C i ca. 5 minutter eller til de er sprø og gylne før toppingen legges på.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig