Bruk deilige norske epler for å gjøre kyllingmiddagen mer spennende
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Bruk deilige norske epler for å gjøre kyllingmiddagen mer spennende
Denne retten heter Canard Aux Navets Du Pardailhan i franske menyer, men kan fint lages med norske råvarer.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.
Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.
Mulah Kudueah heter denne retten i Sudan. Her den norske "oversettelsen" som smaker fortreffelig.
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Her skal du ha torsken i lasagnerull og bade den i hvitvin i en form. Men først skal fisken få løk og pesto på seg. Dette blir godt.
Epler og øl med hveteølkokte pærer må du prøve. En dessert eller en forfriskning alle vil sette pris på.
Så deilig kan pannekaker smake når du legger på epler i lønnesirup med pekannøtter.
Formkake får en annen betydning servert på denne måten. Har du rester av formkake, vet du hva du skal bruke den til.
Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.
Saftig biff, lynstekt i en rykende varm wokpanne, er både raskt og smakfullt. Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
En veldig rask og velsmakende pastarett som ikke trenger kjøtt for å tilfredsstille smaksløkene.
Saftige og smakfulle pestosnurrer er helt perfekte i nistepakken, til suppen eller på koldtbordet.
Stek pølsene i panne. Server med kokte poteter som piffes opp i pannen.