- Lag først salsaen. Ha nøttene i en hurtigmikser eller matmølle, tilsett de øvrige ingrediensene og kjør maskinen i ca 15 sekunder.
- Hell salsaen opp i en liten kjele og la den langsomt bli gjennomvarm.
- Rist i mellomtida brødskivene på én side. Legg et stykke geitost på den uristede sida av hver brødskive.
- Legg alle 6 skivene på øverste rille i stekeovnen under forvarmet grill og grill dem i 1-2 minutter, til osten er gyllen og danner bobler på oversida.
- Fordel salatbladene på seks porsjonstallerkener, og legg et ostesmørbrød oppå hver.
- Pynt ev med appelsinskallstrimler.
Server sammen med den varme salsaen, enten oppå brødskiva eller ved siden av.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig