- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper.
- Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 4 minutter på hver side til de har fått en fin farge.
- La hvile mens du lager sausen.
- Eplesaus: Smelt smør i en tykkbunnet kjele og surr sjalottløken myk.
- Tilsett stilkselleribitene og surr videre.
- Ha i eplebitene og bland godt.
- Tilsett eplemost og kok inn. La koke i 5 minutter.
- Tilsett kremfløten og la sausen koke til den tykner.
Server kyllingfiletene med eplesausen, biter av selleri og eple, lettkokte grønnsaker og hjemmelaget røsti eller ris.
Dryss noen granateplekjerner over for ekstra friskhet til retten.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig