Enkel og frisk oppskrift på lammekoteletter med den italienske urtemiksen gremolata, her kan du velge nesten hvilket som helst tilbehør
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Enkel og frisk oppskrift på lammekoteletter med den italienske urtemiksen gremolata, her kan du velge nesten hvilket som helst tilbehør
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Denne salaten er veldig anvendelig. Du kan spise den til middag, ha den med på tur eller servere den til lunsj. Dessuten er den veldig rask å lage.
Ostesmørbrød kan du variere i det uendelige, også når det kommer til tilbehøret. I denne oppskriften har vi lagt til pære. Du kan glede deg.
Arme riddere har mange navn avhengig av språk. Felles for alle er at det smaker godt og at det er en fin måte å bruke opp tørr loff eller boller på.
Dette er en grunnoppskrift på smoothie som du kan endre på i det uendelige.
Disse munnfullene er vanedannende - sørg for å ha dem på lur til neste gang noen stikker innom for en kopp kaffe.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Torsk får ekstra god smak når den tilberedes på denne måten med basilikum, god olje og eddik.
Dette er oppskrift på chili con carne som barna garantert vil sette pris og be deg lage minst en gang til.
Denne oppskriften er inspirert av Yotam Ottolenghis kokebok "Enkelt"
Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.
Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.
Gjør en salto. Rettere sagt en smoothie som både er deilig og sunn. Du skal nemlig bruke både blåbær, bringebær, avocado, litchi og bringebæryoghurt.
Brus er er noe alle barn setter pris på. Denne brusen smaker slik de vil at den skal smake, i tillegg er den sunn. Følg den veldig enkle oppskriften.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.