Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Å kunne lage en perfekt klassisk fransk omelett er det som skiller klinten fra hveten. Med så få ingredienser, kun egg og smør, er det ingenting å gjemme seg bak. Her er det teknikk og tålmodighet som gjelder.
Dette er en sandwich du kommer til å elske med alt det du skal legge mellom brødskivene.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
I denne paien har vi brukt reven gulrot, sellerirot og kålrot. Har du andre rotgrønnsaker, så bruk dem. Server gjerne en grønn sprek salat til.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.
En smaksbombe av en potetsalat som garantert vil gjøre suksess. Søt honning og syrlig sennep sammen med sprøstekt bacon og poteter
Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Det er lite som skal til for å gjøre en av de mest utskjelte middagsrettene om til et festmåltid. Prøv denne spennende oppskriften med kveite, sennepssaus og olivenbrød.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Focaccia er svært populært. Her får du en oppskrift som gir brødet ekstra mye smak takket være spennende ingredienser.
Denne oppskriften blir enda bedre hvis du bruker bærekraftig kylling av god kvalitet
Reinsdyr smaker godt til mye, men er ekstra deilig med saus laget av rognebær og med sopp som tilbehør.
Sardiner er topp til en lettlaget pastarett. Denne oppskriften passer som både lunsj og middag.