- Forkok lasagneplatene 4-5 min, løft de ut av vannet, hell litt olivenolje på for at de ikke skal klebe seg sammen.
- Del den nesten tinte fisken opp i 2-3 cm tykke stykker.
- Rull fiskestykkene sammen med litt løk eller purreløk inn i lasagneplatene etter at du har saltet, pepret og smurt litt pesto på fisken.
- Hell noen dråper med olivenolje i et ildfast fat, følg på med rullene av lasagneplater og fisk, hell deretter på hvitvin så det står ca. 3/4-1 cm opp på rullene.
- Sett fatet inn i ovn med lokk, 250 grader, følg med, la det småkoke i fatet ca 10 min. Fjern lokk, legg en skive med valgfri ost på hver rull.
- Start grillen i ovnen og la det hele få grille seg til en fin flekkete gyllenbrun farge.
Server med krydderbrød:
Smør blanding av smør og krydder på loffskivene. Plasser skivene under grillen ved siden av det ildfaste fatet, pass på så de ikke blir svidd, kun toastet.
Se alle våre andre oppskrifter med torsk og pesto
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig