- Bak sellerirotbitene i ovn på 200 grader til de er møre, ca. 15 minutter. Avkjøl.
- Kok risen som anvist på pakken. Hell av kokevannet og la risen dampe seg tørr. Avkjøl.
- Forvell blomkålbuketter og stilker delt i biter så vidt møre i vann uten salt. Hell av kokevannet. Avkjøl.
- Ha alle ingrediensene i en bakebolle og mos det med stavmikser til en passe jevn farse. Smak til farsen med salt, pepper og mer krydder om du ønsker.
- Form vegisterkaker ved hjelp av en vætet skje. Stek dem til de er gyllenbrune på begge sider.
- Farsen kan gjerne lages på forhånd.
- Server vegisterkaker med surkål eller rødkål og kokte poteter.
Mange deilige vegetarretter finner du her
Her er oppskriftene på den vegetariske julemenyen
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig