Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele sakenFerdigrenset krabbe er den beste fast-food som finnes. Perfekt til fredagskosen.
Les hele sakenHavkylling høres unektelig ut som en gedigen spøk, men når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde.
Les hele sakenKrabbe fra ferdigrensede skjell er redningen når sommerlatskapen får råde. Belønningen er stor i form av mye god smak.
Les hele sakenDu kan bruke alle typer krabbe som taskekrabbe, kongekrabbe eller snøkrabbe til denne salaten som også fungerer som den perfekte forrett til ukens festmåltider.
Les hele sakenDen sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.
Les hele sakenDenne kombinasjonen passer like godt som forrett som en smårett.
Les hele sakenKrabbe er en sikker vinner på festbordet på sensommeren. Noen vil ha den som den er, og i store mengder, mens andre vil ha my tilbehør å dempe krabbesmaken.
Les hele sakenHar du ferdig pizzadeig, er luksusen dessuten mindre en halvtime unna.
Les hele sakenTysk riesling til sushi og krabbe er kanskje ikke unikt, men likevel så fantastisk godt
Les hele sakenDet er selvfølgelig ingenting i veien for å servere krabbe på tradisjonelt vis, men prøve gjerne en av disse spennende oppskriftene.
Les hele sakenKrabbe er både sunt og utrolig godt. Vi viser deg hvordan du renser og koker krabben før vi avslutter med noen lekre oppskrifter.
Les hele sakenKrabbe i form av ferdigrensete skjell er tilgjengelig store deler av året. Men den passer kanskje aller best om sommeren. Prøv denne lekre oppskriften.
Les hele sakenKrabbe er godt. Spagetti er enkelt. Da har vi en perfekt match for en deilig torsdagsmiddag.
Les hele sakenI fiskedisken finner du garantert krabbeskjell, og for variasjonens skyld skal du gratinere dem. Med hvitvin i glasset, blir seg denne enkle retten et festmåltid.
Les hele sakenSkarpe salte og syrlige smaker matcher krabbekjøttet perfekt. Du blir overrasket over hvor delikat resultatet blir.
Les hele sakenKrabbe er luksus som vi kan unne oss ofte nå som (hoved)sesongen er i gang. I dette tilfellet er luksusen den lille klunken med whiskey. Men den kan du altså droppe.
Les hele sakenEn suppe laget av skallene gir masse god kraft og med safran får du i tillegg en helt genuin smak.
Les hele sakenKrabbeskjell, litt pasta og spinat er hovedingrediensene i denne retten som du smeller sammen på et øyeblikk. Perfekt midt i uka.
Les hele sakenLag et festmåltid med krabbe midt i uka. Det er langt enklere enn du tror med denne oppskriften.
Les hele sakenFiskediskene tilbyr nå nyrenset krabbe året rundt. Og prisen tillater å lage krabbefest selv midt i uka. Med denne oppskriften blir krabbe ekstra mettende samtidig som du drøyer råvaren.
Les hele sakenFor når Sørenga Sjømat dekker bugnende krabbefestbord med taskekrabbe, kongekrabbe og snøkrabbe, er det duket for en av sensommerens store mat- og drikkeopplevelser.
Les hele sakenDet smaksrike krabbekjøttet går godt sammen med andre intense smaker. Denne oppskriften må prøves til neste skalldyrfest.
Les hele sakenDisse lettagete munnfullene er perfekte også til et koldtbord. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet bugner av krabbe i fiskediskene. Be inn til fest og prøv en våre oppskrifter på smaksrikt tilbehør.
Les hele sakenNykokt krabbe med smaksrikt tilbehør både på tallerkenen og i glasset sier ingen nei til. Her er oppskriften på en vellykket krabbefest.
Les hele sakenÅ blande råvarer fra hav og land er slett ikke uvanlig. I tillegg smaker det godt, og enda bedre blir det om du velger riktig drikke til. Prøv denne oppskriften med kylling og krabbe.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDet er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenDet er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenAkevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Les hele saken