Om du ikke liker tortilla, har du ikke smakt tostada. For de frityrstekte utgavene går i en egen mage. Best av alt er at du kan toppe dem med den type sjømat som frister mest.
Dagens rett
Foto: (rudisill)
Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende
Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.
Aase E. Jacobsen
19 Mars 2024 - 00:00
Tostada med krabbe
Fremgangsmåte
- Tostada: Varm frityrolje og sprøstek tortillaene til de er gylne. Legg over på kjøkkenpapir mens du lager toppingen.
- Topping: Blansjer blomkålris i 30 sekunder, skyll i kaldt vann.
- Rør krabbekjøtt med ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
- Fordel på de sprø tortillaene rett før servering.
- Legg på salat eller spirer og drypp over majones.
Tips: For ekstra trøkk kan du ha chilisaus også i toppingen.
Slik lager du maistortillas hjemme
De kan også lages med hvetemel
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå