Med ferdigrenset krabbe fra fiskedisken er det kort vei til målet om en skikkelig god torsdagsrett.
Aller best blir retten om du får tak i linguini, tynn spagetti. Men om du ikke vil ha spagetti, fungerer skruer eller annen kort pasta også godt.
Med ferdigrenset krabbe fra fiskedisken er det kort vei til målet om en skikkelig god torsdagsrett.
Aller best blir retten om du får tak i linguini, tynn spagetti. Men om du ikke vil ha spagetti, fungerer skruer eller annen kort pasta også godt.
Kok spagetti i lettsaltet vann. Hell av vannet og skyll raskt i kaldt vann. Visp sammen olje og sitronsaft og hell over den varme pastaen. Vend inn krabbekjøtt.
Dryss pinjekjerner og basilikum over.
Server umiddelbart med brød til.
Tips:
Klokjøttet og det hvite kjøttet fra huset blir penest, men det er mer smak i innmaten i skallet, så ta det gjerne med.
På jakt etter en ny pastaoppskrift finner du våre beste her
Alt du trenger å vite om pasta
Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig