Gni torskestykket inn med litt salt og legg det i fryseren i 4-5 timer.
Bland krabbekjøtt med grovhakkede reker. Bland inn kesam, løk og dill. Smak til med sitron, salt og pepper.
Ta torskestykket ut a fryseren og skjær det på langs i 3 mm tynne skiver. Det er viktig å bruke en veldig hvass kniv til dette.
Legg en spiseskje skalldyrsrøre på hver torskebit og lag en rull. Legg rullene oppå hver sitt stykke rugbrød og toppe med lakserogn.
Tips:
En raskere versjon er å blande grovhakket torsk med skalldyrrøren, legge på brødbitene og pynte med dill og rogn.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev