Skal du først lage deg en solid biff, gå for tournedos med rødvinssaus
Når du har disse to ingrediensene, er det ikke så mye annet som trengs, bare en potetmos eller enda bedre, Pommes Anna.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Når du har disse to ingrediensene, er det ikke så mye annet som trengs, bare en potetmos eller enda bedre, Pommes Anna.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.
Les hele sakenNydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.
Les hele sakenEn grillet biff rekker til to om du er raus med grønnsakene i tilbehøret. Hjemmelaget rødvinssaus gjør måltidet ekstra feststemt.
Les hele sakenFyr opp grillen og lag en amerikansk klassiker.
Les hele sakenSurf & Turf er et begrep man benytter om mat som består av både kjøtt og fisk. Som selvsagt kommer fra USA hvor det er hummer som brukes. En eller to tigerreker gjør også susen. Ikke minst er det mye rimeligere.
Les hele sakenFordelen med hvalkjøtt er at det er veldig mørt og så godt marmorert av fettet ikke er synlig. Det gjør at det trenger svært lite varmebehandling.
Les hele sakenVeien til så vel mannens som kvinnens hjerte går via magen. Skal du lykkes i å kapre eller beholde en kjæreste, enten det er han eller hun, er et godt måltid en god investering.
Les hele sakenSå lenge kjøttet er mørt og det skjæres i terninger, trenger retten bare minutter på å bli klar.
Les hele sakenOm dagens rett kan man si at den henger i et tynt snøre, men med motsatt betydning, for her er det nær sagt umulig å gjøre noe galt. Samtidig som smaken gir full klaff for alle forventninger. .
Les hele sakenDenne oppskriften på saftig biff sparker ekstra godt fra seg. Den kan lages både innen- og utendørs.
Les hele sakenSyrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.
Les hele sakenHer får du oppskrift på en svært enkel rett, men vi garanterer likevel at det smaker suverent og blir godt mottatt til fredagskosen.
Les hele sakenFranske kokker vender seg sikkert i avsky for mangelen på raffinement, men denne superenkle smørsausen appellerer til våre innerste lengsler etter det som er fett, syrlig og krydret.
Les hele sakenÅ steke entrecôte er ikke nødvendigvis piece of cake. Alle kan faktisk forbedre sine teknikker, bare se her.
Les hele sakenFor her trenger du verken saus eller pommes frites - til en forandring. Derfor kan du legge mer i selve kjøttet: Mindre biffer og mer smak.
Les hele sakenStrimlet biffkjøtt, lett stekt, dandert sammen med pasta og pesto og for ikke å glemme; soltørkede tomater. Svært enkelt og svært velsmakende.
Les hele sakenLag biffsnadder med bearnaisesaus i helgen, en bedre guilty pleasure skal du lete lenge etter
Les hele sakenSkikkelig tykke biffer er virkelig snadder, saftige og velsmakende, spesielt med et sprøtt dekke som i denne oppskriften.
Les hele sakenI denne oppskriften bruker du halvparten av marinaden som dressing. Dermed sparer du tid.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele sakenStek et par biffer som deretter skjæres opp og legges inn i en sandwich. Med litt smaksrik salsa og saus er det dermed duket for et relativt enkelt men spennende måltid.
Les hele sakenDenne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.
Les hele sakenBiff må slett ikke få følge av pommes frites og bearnaisesaus, bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenEn saftig biff skåret av den tynneste delen av indrefileten og toppet med hjemmelaget soppsaus. Du ønsker at fredagskvelden varer evig.
Les hele sakenDet første du må gjøre er å sikre deg et stykke mørt kjøtt, og dernest la det ligge på kjøkkenbenken for å temperes. Så er du snart i mål.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for å skape restaurantstemning rundt middagsbordet. Det gjør nemlig denne retten.
Les hele sakenFredagsmiddagen kan godt inntas i litt mer uformelle omgivelser, som i sofaen, og da passer denne vrien godt inn. Gjerne med et godt øl til.
Les hele sakenDu trenger bare noen blingser fra i går og mørt kjøtt, så får du en fredag utenom det vanlige. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
Les hele sakenFor mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDenne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele saken