Ta ut kjøttet av kjøleskapet og la det få romtemperatur før du steker det.
Stek skiver av landbrød i en panne med litt olje til de får en sprø overflate, bruk eventuelt en brødrister.
Italiensk sitron- og timiandressing:
Bland sammen ricotta, finhakket timian, sitronsaft og grovmalt pepper til en tykk dressing.
Biffen:
Salte og pepre biffene. Varm en tykkbunnet stekepanne og ha i olje.
Brun kjøttet over høy varme til kjøttsaften pipler ut på oversiden, ca. 2-3 minutter.
Snu biffen og stek videre til det pipler på den andre siden. Biffen er nå medium stekt.
Ha cherrytomatene i pannen sammen med kjøttet de siste 1-2 minuttene.
Smør dressing på landbrødet, legg på salat, og anrett med biff, stekte cherrytomater og rødløk.
Flere retter med biff finner du her
Tips: Tilsett gjerne en kvist frisk timian, et stort fedd hvitløk knust med kniven og 1 ss smør i det du snur biffene for å steke på den andre siden. Øs smør og krydderblandingen over biffene de siste minuttene for ekstra god smak.
La gjerne biffene hvile noen minutter på skjærefjøla før du legger dem opp på smørbrødet. Da setter saftene seg i kjøttet og biffen blir ekstra saftig.
Lær alt du trenger op vite om biff her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev