Krydre biffene og stek de på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem. La hvile i 10-12 minutter før du skjærer hver biff i tynne skiver.
Tips:
Du kan fint bruke roastbiff. Beregn 100 gram per porsjon.
Skjær tomat, paprika og løk i terninger. Stek mykt i olje i pannen du har brukt til biffene. Ta pannen av platen. Hakk basilikum, tilsett litt mer olje og smak til med salt og nykvernet pepper. Ha blandingen i en blender og kjør til jevn masse. Tilsett finrevet parmesan.
Stek brødskivene pent gylne i litt olje i stekepanna, i brødristeren eller på grillen/grillpannen.
Smør brødskivene med tomat-, paprika- og løkblandingen. Legg på salatblader og topp med biffskivene.
Tips:
Litt aioli på toppen gjør underverker.
Slik lager du aioli på Hellstrøms vis
Flere gode kjøttretter
Saken er biff
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev