Guide
Oppskrifter med egg

Pannekaker er også middagsmat
Redaksjonen
20 Mars 2024 - 13:00
- 1. Derfor henger egg og påske sammen
- 2. Omelett er alltid en løsning
- 3. Det er også eggerøre eller eggepanne
- 4. Pannekaker er også middagsmat
- 5. Og selvsagt dessert
- 6. Disse snacksene må du prøve til ølet eller vinen
- 7. Hollandaisesaus kan brukes til mer enn asparges
- 8. Pass på å ha egg til en creme brulee
- 9. Gjør noe ekstra ut av frokosten eller brunsjen
Fylte pannekaker med linser og bacon

Fremgangsmåte
- Stek en porsjon med pannekaker, gjerne av den grove typen der du bytter ut hvetemelet med grovt mel.
- Skyll linsene godt i kaldt rennende vann. Kok opp vann, salt og linser i en kjele og la de småkoke under lokk i ca. 15 minutter eller til de er møre. Hell linsene i en sikt og la de renne av.
- Ha ½ ss smør i en stor stekepanne og sprøstek baconet over sterk varme.
- Rens løken og finhakk den. Reduser varmen i pannen og tilsett finhakket løk. La det surre med baconet under omrøring til løken er blank og mør.
- Rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Tilsett den i stekepannen sammen med hermetiske tomater og mais (hell av vannet først).
- La det hele småkoke i noen minutter. Smak til med salt og nykvernet pepper.
- Fordel fyllet midt på 8-10 pannekaker. Rull dem sammen og legg dem i en ildfast form.
- Fordel crème fraîche over pannekakene og stek dem midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Server pannekakene med en grønn salat og crème fraîche eller rømme.
Flere herlige oppskrifter på pannekaker
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Fylte crepes - pannekaker på fransk vis

Fremgangsmåte
- Pannekaker:
- Bland pannekakerøre og la den svelle i minst 15 minutter.
- Stek opp pannekakene på forhånd, så tykke som mulig.
- Fyll:
- Stek løken til den er blank.
- Tilsett resten av grønnsakene og la dem få noen minutter i pannen.
- Legg fyllet i pannekakene og rull dem sammen.
- Varm dette i en stekepanne på lav varme til osten er smeltet og grønnsakene er møre.
Server med godt brød og salat.
Flere herlige oppskrifter på pannekaker
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
84 POENG
- 1. Derfor henger egg og påske sammen
- 2. Omelett er alltid en løsning
- 3. Det er også eggerøre eller eggepanne
- 4. Pannekaker er også middagsmat
- 5. Og selvsagt dessert
- 6. Disse snacksene må du prøve til ølet eller vinen
- 7. Hollandaisesaus kan brukes til mer enn asparges
- 8. Pass på å ha egg til en creme brulee
- 9. Gjør noe ekstra ut av frokosten eller brunsjen
Forsiden akkurat nå