Guide
Oppskrifter med egg

- 1. Derfor henger egg og påske sammen
- 2. Omelett er alltid en løsning
- 3. Det er også eggerøre eller eggepanne
- 4. Pannekaker er også middagsmat
- 5. Og selvsagt dessert
- 6. Disse snacksene må du prøve til ølet eller vinen
- 7. Hollandaisesaus kan brukes til mer enn asparges
- 8. Pass på å ha egg til en creme brulee
- 9. Gjør noe ekstra ut av frokosten eller brunsjen
Skotske pannekaker med appelsinsmør

Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene til appelsinsmøret i en bolle og visp det lyst og luftig med en kjøkkenmaskin eller for hånd.
- Sett smøret kaldt mens pannekakene lages.
- Pannekaker:
- Ha hvetemel, bakepulver, sukker og salt i en bolle.
- Visp sammen egg og melk og visp det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Det skal bli en tykk røre.
- Varm en teflonpanne over middels varme og smelt litt smør i pannen.
- Tilsett ca. 3 ss røre og la den flyte utover. Pannekakene skal være ca. 12 cm i diameter.
- Når røren begynner å stivne/boble på overflaten snus pannekakene og stekes gylne på den andre siden.
- Pass på å ikke har for sterk varme på platen, da pannekakene kan bli rå inni.
- Hold pannekakene varme og server med appelsinsmør.
Flere herlige oppskrifter på pannekaker
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
- 1. Derfor henger egg og påske sammen
- 2. Omelett er alltid en løsning
- 3. Det er også eggerøre eller eggepanne
- 4. Pannekaker er også middagsmat
- 5. Og selvsagt dessert
- 6. Disse snacksene må du prøve til ølet eller vinen
- 7. Hollandaisesaus kan brukes til mer enn asparges
- 8. Pass på å ha egg til en creme brulee
- 9. Gjør noe ekstra ut av frokosten eller brunsjen
Forsiden akkurat nå