Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor
Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske. Og nesten vanedannende godt. Prøv denne enkle oppskriften.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske. Og nesten vanedannende godt. Prøv denne enkle oppskriften.
Les hele sakenHvem har sagt at de festkaker må være kompliserte? Her er en rekke enkle oppskrifter fra Kvæfjordkake og Pavlova til kransekake og kringle, som kommer til å gjøre den store festen enda større.
Les hele sakenEgg står øverst på innkjøpslisten gjennom hele året - i år har mange nok kjøpt mer enn de trengte. Har du overskudd, fortvil ikke, for her får du tips til gode måter å få omsetning på eggebeholdningen.
Les hele sakenVafler er utrolig enkelt og alltid populært. De egner seg både til søtt og salt pålegg. Prøv den av disse ni oppskriftene.
Les hele sakenGode norske råvarer står på menyen denne dagen i det vi serverer en herlig rett av en verdenskjent delikatesse. Som også kan erstattes av skrei.
Les hele sakenLag en ny førjulstradisjon i år, be til et rikholdig sildebord med retter du enkelt lager selv. Oppskrifter og drikkeforslag får du av oss.
Les hele sakenDen vakkert grønne grønnsaken lyser opp i mange retter. Her får du inspirasjon til å bruke den på nye måter.
Les hele sakenDagens rett er akkurat så deilig enkel som det både høres og samtidig ser ut som. Hvorfor gjøre det vanskeligere enn dette? Selvsagt kan du variere med så vel ingredienser som bunn - gammelt brød er et tips.
Les hele sakenDet blir ikke helt halloween uten en gresskarlykt. Her lærer du hvordan du lager den.
Les hele sakenDenne oppskriften er også en fin måte å bruke opp rester av kjøtt, og det må slett ikke være lam. Bruker du rester, er tilberedningstiden dessuten kortere. Topp turmat.
Les hele sakenNå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.
Les hele sakenHer får du fire ulike tips til fyll til bakte poteter; alt fra cheddar og bacon til reker og dill.
Les hele sakenDagens middagsforslager en omelett med noe mer substans enn du kanskje er vant til. Den inneholder nemlig kjøttdeig og minner mer om pizza enn omelett.
Les hele sakenDet som tar lengst tid er å vente på at geleen stivner, så lettlaget er denne kaken.
Les hele sakenPoteter kan brukes til det meste - også som hovedingrediens i dagens middag. Selvsagt må det ytterligere ingredienser til for å få frem den eksotiske smaken - men det meste har du i skapet.
Les hele sakenDe sprøstekte panerte blåskjellene gir en svært god smak til den lettlagde linsesuppen.
Les hele sakenFylt pizza med en frisk tomatsalat til tilfredsstiller alle smaksløkene.
Les hele sakenMinestrone er en herlig smaksrik suppe der intet er spart på når det gjelder ingredienser. Masse av alt - også pesto.
Les hele sakenDeilige nystekte empanadas er det du skal stille opp med denne fredagskvelden.
Les hele sakenFor noen er dette årets desiderte høydepunkt, for andre er det en øvelse på linje med lutefiskritualet. Sørg for å teste mølje nå mens skreien er på sitt beste.
Les hele sakenEn saftig biff skåret av den tynneste delen av indrefileten og toppet med hjemmelaget soppsaus. Du ønsker at fredagskvelden varer evig.
Les hele sakenDenne retten er sågar vegetarisk, og proteinene kommer fra osten som nærmest er en selvfølge. Ikke bare feta, men også en halvfast type kalt kasseri som fint kan erstattes av norsk ost.
Les hele sakenOg baker du tortillaene selv, gjør du en solid innsats som avslutning på dette året.
Les hele sakenTil denne retten kan du bruke enten rester av skinkesteik eller ribbe.
Les hele sakenSå er heller ikke disse Sarah Bernhardt-munnfullene vanlige julekaker, men derimot en klassiker som det alltid er plass for. Her får du to forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenMeget enkelt, men like fullt svært så delikat og smaksrikt. En rett som også kan utvides om du vil ha flere rundt bordet.
Les hele sakenDet er bare noen loffskiver eller et burgerbrød som skal til. En rekesalat med kick gjør også sitt.
Les hele sakenDet skal godt gjøres å unngå pinnekjøttet i løpet av jula, og det er stadig flere svært så glade for. Det er likevel ikke helt opplagt hvordan kjøttet best tilberedes. Her får du gode tips og om hva du kan drikke til.
Les hele sakenHer får du oppskrift til en fruktig rett basert på kyllinglår. Litt cognac skal også være med i denne retten, men ikke som drikkeforslag.
Les hele sakenEnten du feirer halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenDe aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Riktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Med Poppy lover Xuseen og Thomas Ramse-Miskell fargerikt mangfold, nytelse og glede, og at det alltid er en colada og en frozen på menyen. Samt ikke minst fullgode alkoholfrie alternativer og velvalgte viner.
Les hele sakenDe aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Les hele sakenDet er Matprisen som deler ut ulike bærekraftpriser, som (omsider) fant Halvar Ellingsen og hans team i Vesterålen denne prisen verdig. Det gjorde også Norges vel når de skulle dele ut sin Gründerpris for 2024.
Les hele sakenI kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenMengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.
Les hele saken