Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Desember 2008 - 17:59

    Musserende vin - tester og artikler

    Musserende vin, om du velger ekte champagne eller ei, har en sentral plass i jule- og nyttårsfeiringen.
    15. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 15:00

    Doktorgrad på oppdrettskveite

    Ørjan Hagen ved Høyskolen i Bodø har tatt doktorgrad på vekst og kvaliteten i musklene til Atlantisk kveite.
    15. desember 2008
  • 14 Desember 2008 - 01:00

    Pinnekjøtt med en vri

    Flere og flere trykker pinnekjøttet til sitt bryst nå i juletiden, og her gir vi deg to deilige oppskrifter.
    14. desember 2008
  • 12 Desember 2008 - 01:00

    Vossakorv langt hjemmefra

    Du er kanskje en av de mange som har spist vossakorv allerede - her får du en annerledes måte å servere denne spesialiteten på.
    12. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 15:30

    25. februar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 12:15

    14. januar i Oslo - Verdens beste råvarer med Norges beste kokker

    Lær å lage de deiligste retter med kamskjell, dypvannsreker, torsk og oksekjøtt på dette spennende kokkekurset.
    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 10:25

    12. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    11. desember 2008
  • 11 Desember 2008 - 01:00

    Bayonneskinke med appelsin

    For mange hører skinke til i juletiden - her får du en litt utradisjonell oppskrift på den klassiske røkte skinken.
    11. desember 2008
  • 10 Desember 2008 - 16:46

    19. januar i Oslo - Bli en whiskykjenner med Chris Maile

    Få mer ut av dine favorittwhiskyer, lær om whiskyens komplekse smaker og aromaer med Norges fremste whiskyekspert.
    10. desember 2008
  • 09 Desember 2008 - 01:00

    Juleølmarinert laks med appelsin og basilikum

    Juleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten! Dagens rett er signert mesterkokken Trond Moi.
    09. desember 2008
  • 08 Desember 2008 - 01:00

    Pølsesandwich i høyden

    Smakfulle, enkle måltider er perfekte nå som julestria begynner for fullt. God middag!
    08. desember 2008
  • 06 Desember 2008 - 01:00

    Festmeny med klippfisk

    Vi trår til med en skikkelig festmeny når tre retter med en av våre beste råvarer - klippfisk - skal på bordet.
    06. desember 2008
  • 03 Desember 2008 - 01:00

    Romanosalat med kremostdressing

    En knasende sprø salat med smakfull kylling og en kremete dressing er herlig midt i uken.
    03. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 15:00

    Julekonfekt

    Hva er vel bedre å gi venner og familie til jul enn hjemmelaget konfekt!? Det trenger ikke være veldig vanskelig heller - la alle barn prøve seg, store som små!
    01. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 01:02

    Kalkun og annen fugl

    "Hvit jul" er noe vi alle ønsker oss. Nå er det imidlertid ikke bare snø og vinteridyll vi tenker på, men også julemat med hvitt kjøtt. Forbruket av hvitt kjøtt er i sterk økning, og nye mattradisjoner er i ferd med å få fotfeste her i landet. Også i jula
    01. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 01:02

    Akevitt - tester og artikler

    Livets vann - aqua vitae - har en sentral plass på det norske julebordet, og det med rette. Flere internasjonale priser har plassert vårt nasjonalbrennevin som det beste i verden.
    01. desember 2008
  • 01 Desember 2008 - 01:00

    Skinke med grissini og egg

    Av og til har man bare ikke tid til å lage store middager, spesielt nå i desember. Denne oppskriften er enkel, rask og utrolig smakfull.
    01. desember 2008
  • 30 November 2008 - 01:00

    Kyllingconfit med urte- og potetkrem

    I den klassiske franske oppskriften benytter man andelår, men kylling er nesten like godt til denne herlige søndagsmiddagen.
    30. november 2008
  • 29 November 2008 - 01:00

    Kveite med skinke og søtpotetpai

    Med den deilige kritthvite kveita kan du lage de herligste retter. Prøv bare dagens oppskrift.
    29. november 2008
  • 28 November 2008 - 01:00

    Svinefilet med bulgur

    Unn deg selv en saftig og smakfull rett med spennende tilbehør denne fredagen.
    28. november 2008
  • 27 November 2008 - 01:00

    Kalkun-trio

    I dag gir vi deg ikke én, men tre herlige oppskrifter med kalkun til kveldens store festmiddag.
    27. november 2008
  • 26 November 2008 - 01:00

    Søtpotetsuppe med ingefær og kremost

    I dag serverer vi en rykende varm, aromatisk og kremet søtpotetsuppe som får varmen til å bre seg i kroppen.
    26. november 2008
  • 25 November 2008 - 01:00

    Laksefilet med estragon- og sennepsaus

    Lekre retter kan du enkelt trylle frem også på en hverdag, prøv bare denne deilige oppskriften.
    25. november 2008
  • 24 November 2008 - 01:00

    Kyllingenchilada

    Vi elsker meksikanskinspirert mat, og det er ikke rart når den er så smakfull og enkel å lage som med denne oppskriften.
    24. november 2008
  • 22 November 2008 - 01:00

    Krydderstekt steinbit

    En av de styggeste fiskene i havet er en delikatesse på middagsbordet. Se denne lekre oppskriften på steinbit.
    22. november 2008