Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 Januar 2009 - 01:00

    Fiskefrikassé

    Mange tror at det er vanskelig å lage gode fiskeretter, men denne oppskriften er faktisk enkel og utrolig velsmakende.
    13. januar 2009
  • 12 Januar 2009 - 16:10

    26. januar i Oslo - Enestående spansk smaking

    Bli en av de aller første i Norge til å smake eksklusiv Pago-vin og opplev et av Spanias mest spennende vinområder, Navarra, i det vi smaker 12 viner.
    12. januar 2009
  • 10 Januar 2009 - 01:00

    Torskegryte med sitron og pinjekjerner

    Med gode råvarer blir selv de enkleste retter et festmåltid, slik som denne oppskriften.
    10. januar 2009
  • 09 Januar 2009 - 01:00

    Roastbiff- og sitrussalat

    Frisk, sprø salat serveres med en blanding av salt, søtt og syrlig - kan det bli bedre?
    09. januar 2009
  • 08 Januar 2009 - 13:40

    Arbeidende vann gir sprø salat

    Sju sorter salatfrø og 4000 liter vann om dagen er ingrediensene i den hydroponiske suksessen til Linlek Haskarn i kystbyen Hua Hin i Thailand.
    08. januar 2009
  • 08 Januar 2009 - 01:00

    Grønnsakscouscous med raita

    I dag gir vi deg en oppskrift med en internasjonal vri og masse smak.
    08. januar 2009
  • 03 Januar 2009 - 01:00

    Røkelaks med eple- og fennikelsalat

    En herlig lakserett med forfriskende smak setter en spiss på den første lørdagen i året.
    03. januar 2009
  • 31 Desember 2008 - 01:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2008
  • 30 Desember 2008 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2008
  • 29 Desember 2008 - 01:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    29. desember 2008
  • 28 Desember 2008 - 01:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    28. desember 2008
  • 27 Desember 2008 - 01:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2008
  • 26 Desember 2008 - 01:00

    Pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2008
  • 25 Desember 2008 - 01:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet - gledelig jul!
    25. desember 2008
  • 24 Desember 2008 - 01:02

    Klassisk ribbe med sprø svor

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2008
  • 22 Desember 2008 - 01:00

    Nyskapende rakefisk

    Rakefisk er herlig som forrett, men hvorfor ikke også ha det som en egen hovedrett? Se de spennende oppskriftene her.
    22. desember 2008
  • 21 Desember 2008 - 01:00

    Ovnsbakt ribbe

    Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker - prøv den du også.
    21. desember 2008
  • 19 Desember 2008 - 21:47

    Leverer vintertomater

    Tre blad Wiig skal erobre Norge med vintertomater.
    19. desember 2008
  • 19 Desember 2008 - 01:01

    Dagens rett for hele julen 2008

    Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 4. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden.
    19. desember 2008
  • 18 Desember 2008 - 17:00

    Alt om lutefisk

    Her finner alt du behøver å vite for å lykkes med lutefisken og med tilbehøret. Selvfølgelig gir vi deg råd om hva du skal drikke til. Du kan også følge Apéritifs videokjøkken og lære av mesterkokken Ole Martin Alfsen. Mengder av oppskrifter og artikler v
    18. desember 2008
  • 17 Desember 2008 - 01:00

    Ribbebab

    Det blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
    17. desember 2008
  • 16 Desember 2008 - 15:00

    21. januar i Oslo - Verdens beste råvarer med Norges beste kokker

    Lær å lage de deiligste retter med kamskjell, dypvannsreker, torsk og oksekjøtt på dette spennende kokkekurset.
    16. desember 2008
  • 16 Desember 2008 - 01:00

    Lutefisksufflé

    Hvis du har lurt på hva du skal gjøre med rester etter lutefiskmiddagen, får du løsningen her i form av en deilig sufflé.
    16. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 23:00

    9. februar i Oslo - Elegant Grand Cru champagnesmaking

    De aller beste vinmarkene i Champagne lager vin med utrolig eleganse. Lær mer om, og smak, champagne i toppklasse.
    15. desember 2008
  • 15 Desember 2008 - 18:40

    Glade fete griser gir ekstra god ribbe

    Selv om mange er opptatt av enten lav pris eller sprø svor på ribba, er det stadig flere som oppdager grisens andre sider.
    15. desember 2008