Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 Februar 2009 - 01:00

    Kyllingburger med tropisk salat

    Når vinterens kalde, mørke kvelder senker seg, er det herlig med en lettlaget rett med smak av sommer og varme.
    04. februar 2009
  • 03 Februar 2009 - 01:00

    Krydret sei med grønne linser

    Sei kan brukes til så mye mer enn bare som seibiff med løk. Den smakfulle fisken får en krydret avslutning i dag.
    03. februar 2009
  • 02 Februar 2009 - 01:00

    Grillet kylling med persillepasta

    Raske og lettlagete - men like fullt smakfulle - middager, er perfekte i en travel hverdag. Prøv bare denne retten selv.
    02. februar 2009
  • 01 Februar 2009 - 12:34

    Gulrot - Sprø søt og god

    Gulrot rett fra åkeren med alle vitaminene i behold selv midt på vinteren er en realitet takket være en genial oppfinnelse fra bonde Håkon Stensvold i Vestfold.
    01. februar 2009
  • 31 Januar 2009 - 01:00

    Torsk med tapenade og sprø skinke

    Lag en herlig rett av den deilige torsken denne helgen, og lær hvordan du selv kan lage tapenade hjemme.
    31. januar 2009
  • 30 Januar 2009 - 01:00

    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
    30. januar 2009
  • 29 Januar 2009 - 01:00

    Grillet kylling med wokgrønnsaker

    En herlig, enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse.
    29. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 17:30

    18. mars i Oslo - Fisk og skalldyr-kurs med toppkokker

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    28. januar 2009
  • 28 Januar 2009 - 01:00

    Fransk biffsmørbrød med brie

    I dag kjemper Geir Skeie for Norges fjerde gullmedalje i kokke-VM. Lag deg et skikkelig godt og raskt måltid og følg den spennende finalen.
    28. januar 2009
  • 27 Januar 2009 - 01:00

    Meny til Bocuse d'Or-festen

    I dag går startskuddet for verdensmesterskapet for kokker, Bocuse d'Or. Da passer det også å lage en festmiddag, med de samme råvarene som i Lyon.
    27. januar 2009
  • 25 Januar 2009 - 01:00

    Appelsinfylt kylling

    Kylling blir enda bedre når friskhet kommer med i tilberedningen, og denne appelsinfylte kyllingen er således intet unntak.
    25. januar 2009
  • 24 Januar 2009 - 01:00

    Dampet skrei med fennikelpuré og rødvinsaus

    Kritthvit skrei med smaksrikt følge gjør denne helgens første middag til en riktig fest.
    24. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 16:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig, saftig biff er en ypperlig avslutning på uken. Herlig tilbehør og noe godt i glasset gjør opplevelsen enda større.
    23. januar 2009
  • 23 Januar 2009 - 12:14

    Har det på tungen

    Denne vendingen får dobbel, eller bokstavelig betydning i jakten på et felles nordisk matspråk. I den grad det lar seg gjøre å finne dette språket, er det fornuftig å nyttiggjøre seg retoriske grep.
    23. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 16:20

    26. februar i Oslo - Kokkekurs med fisk og skalldyr (ekstrakurs)

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    22. januar 2009
  • 22 Januar 2009 - 01:00

    Pitabrød med kylling og tzatziki

    Denne lettlagete middagsretten passer godt på travle hverdager. Den er dessuten flott å ha som matpakke.
    22. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 17:23

    Spiselig tenketank

    Nordic Food Lab er et nytt nordisk samarbeid som skal forske på skandinavisk mat. Stjernekokken René Redzepi fra Restaurant Noma står i spissen for dette ambisiøse prosjektet som skal gjenoppdage det nordiske kjøkkenet.
    21. januar 2009
  • 21 Januar 2009 - 01:00

    Het feta

    Vi lover deg en skikkelig hot opplevelse midt i uken i det vi serverer fylte chilier.
    21. januar 2009
  • 20 Januar 2009 - 01:00

    Karrikremet blåskjellpanne

    Blåskjell er en fabelaktig delikatesse og som er lett å finne i butikken. I dag serverer vi deg en herlig oppskrift som du bare må prøve.
    20. januar 2009
  • 19 Januar 2009 - 15:59

    23. februar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Bli med og lær hvordan du får større forståelse av vin sammen med en av Norges aller fremste vineksperter.
    19. januar 2009
  • 18 Januar 2009 - 16:55

    16. februar i Oslo - Barbaresco i særklasse

    Piemonte er viden kjent for sine enestående viner. Bli med og lær mer om et av verdens mest klassiske vinområder og smak viner i verdensklasse.
    18. januar 2009
  • 17 Januar 2009 - 01:00

    Ovnsbakt kveite med risotto

    Denne smakfulle oppskriften på kritthvit kveite gjør lørdagsmiddagen helt spesiell.
    17. januar 2009
  • 16 Januar 2009 - 01:00

    Kjøttsuppe

    God mat trenger ikke å være vanskelig å lage. Denne kjøttsuppen varmer godt også.
    16. januar 2009
  • 15 Januar 2009 - 01:00

    Kyllingpizza

    La tankene fly til varmere strøk i det du lager deg en herlig og smakfull pizza i dag.
    15. januar 2009
  • 13 Januar 2009 - 16:05

    God smak på sparebluss

    Potetsuppe med julepølse til halv pris høres kanskje trist ut men du skal se at det blir en riktig så velkommen og smakfull start på det nye året.
    13. januar 2009