Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 21 November 2008 - 01:00

    Reinsdyrfilet med grønnsaksragu

    Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne fredagen - en perfekt begynnelse på en smakfull helg!
    21. november 2008
  • 20 November 2008 - 19:30

    Giftmanet blir festmat

    Den giftige dypvannsmaneten Periphylla Periphylla kan bli festmat.
    20. november 2008
  • 20 November 2008 - 01:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    20. november 2008
  • 19 November 2008 - 09:40

    10. desember i Oslo - Nordens festbord - kokkekurs

    Lær å lage et 20 retters nordisk festbord sammen med noen av Norges og verdens beste kokker.
    19. november 2008
  • 19 November 2008 - 01:00

    Oksegryte med kokosmelk

    En smaksrik og rykende varm oksegryte er deilig mat midt i uken. Rask å lage er den også.
    19. november 2008
  • 18 November 2008 - 01:00

    Røkt kolje med paprika

    De fleste av oss har tilgang til svært mye god fisk, og i dag er det den røkte koljen som står på menyen.
    18. november 2008
  • 17 November 2008 - 16:20

    8. desember - Valpolicella på sitt beste

    Lær om Venetos fantastiske viner og smak seks viner i verdensklasse.
    17. november 2008
  • 16 November 2008 - 01:00

    Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

    Deilige kalkunfileter kan med fordel tilberedes på en kontrollert måte og bli til de lekreste retter.
    16. november 2008
  • 15 November 2008 - 01:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du selv kan lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    15. november 2008
  • 14 November 2008 - 01:00

    Biff med aromasmør

    En saftig biff med herlig smaksatt smør og en frisk potetsalat avslutter denne uken.
    14. november 2008
  • 13 November 2008 - 01:00

    Rask betasuppe

    Lettlagde, smakfulle retter er herlig på kalde mørke høstkvelder, og denne suppen gir deg varmen i kroppen.
    13. november 2008
  • 12 November 2008 - 14:58

    1. desember i Oslo - De beste røde vinene med Bølgen

    Lær mer om rødvin og smak noen av høstens beste viner fra berømte vinområder sammen med en av Norges fremste vinkjennere.
    12. november 2008
  • 11 November 2008 - 15:40

    24. november i Oslo - Smak 12 og 18 år gammel whisky

    Lær om forskjellene mellom 12 og 18 år gamle single malts med en av landets fremste eksperter på whisky.
    11. november 2008
  • 11 November 2008 - 12:40

    Stort kultpotensial

    Tørrfisken har potensial til å bli den nye store kultfisken når den nå er tilgjengelig i klar-til-bruk-format.
    11. november 2008
  • 11 November 2008 - 01:00

    Prinsefisk

    Dette er mat for kongelige, og en skikkelig tradisjonsrett på vestlandet - prøv oppskriften selv!
    11. november 2008
  • 10 November 2008 - 01:00

    Nudelsuppe med svinekjøtt

    Det er deilig å starte en ny uke med et enkelt og raskt måltid. Oppskriften finner du her.
    10. november 2008
  • 09 November 2008 - 01:00

    Oksehalesuppe

    Denne klassiske suppen tar litt tid å lage, men resultatet er verdt å vente på!
    09. november 2008
  • 08 November 2008 - 01:00

    Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat

    Kritthvit og utrolig smakfull, det er ikke rart kveita regnes for en av våre aller beste matfisker.
    08. november 2008
  • 07 November 2008 - 01:00

    James Bonds festmeny

    Det er premieredagen for den nye filmen om tidenes mest kjente agent, og her får du en meny helt etter hans smak.
    07. november 2008
  • 05 November 2008 - 01:00

    Helt rått

    Det er bare en ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke.
    05. november 2008
  • 04 November 2008 - 01:00

    Steinbiff med løk

    Steinbiten er ikke videre pen å se til, men du verden for noen flotte fiskeretter du får av denne delikatessen!
    04. november 2008
  • 03 November 2008 - 01:01

    Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

    En spennende oppskrift med masse smak gir deg en smakfull start på uken.
    03. november 2008
  • 01 November 2008 - 01:00

    Tradisjonell rakefisk

    Denne helgen går årets Rakefiskfestival av stabelen på Fagernes, og vi er ikke dårligere enn at vi serverer den aromatiske delikatessen.
    01. november 2008
  • 31 Oktober 2008 - 01:00

    Skremmende kyllingspøkelser

    Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
    31. oktober 2008
  • 30 Oktober 2008 - 15:15

    Festmeny med Norges beste kokker (venteliste)

    Lær deg å lage fristende festmenyer sammen med en nybakt verdensmester og hans gode kolleger ved Kulinarisk Akademi.
    30. oktober 2008