Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 20 Februar 2009 - 10:10

    Fastelavn er her igjen

    Ingen fastelavnssøndag uten boller! Små som store ser frem til denne dagen. Men hvorfor spiser vi boller med krem til fastelavn og ikke ellers i året? Her får du svaret og selvsagt flere deilige oppskrifter. Kos deg på søndag!
    20. februar 2009
  • 20 Februar 2009 - 01:00

    Entrecôte med spinat

    Skjem bort deg selv med en saftig og mør entrecôte med fristende tilbehør denne fredagen.
    20. februar 2009
  • 17 Februar 2009 - 10:55

    16. mars i Oslo - Eksklusiv og unik Bordeaux-smaking

    Opplev noen av vinverdens mest mytiske og elegante viner i flere årganger, i det vi inviterer til en eksklusiv smaking av det beste Bordeaux har å by på. 
    17. februar 2009
  • 16 Februar 2009 - 17:00

    Skeie forsvarer dykkere

    Bocuse d'Or-vinner Geir Skeie vil ha bedre sikkerhet for kamskjelldykkerne.
    16. februar 2009
  • 16 Februar 2009 - 12:30

    15. april i Oslo - Lag sushi og asiatiske spesialiteter med Norges beste kokker

    Bli med på et kokkekurs du sent vil glemme i det vi lager de lekreste asiatiske retter sammen med toppkokker.
    16. februar 2009
  • 16 Februar 2009 - 01:00

    Thaistekt kylling med nudelsalat

    Eksotiske retter kan være både smakfulle og enkle å lage. Prøv denne oppskriften.
    16. februar 2009
  • 15 Februar 2009 - 01:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv. Nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    15. februar 2009
  • 14 Februar 2009 - 01:00

    Lettlaget kjærlighetsmat

    Overrask med en treretter på Valentinsdagen. Med champagne i glasset blir det ekstra stas.
    14. februar 2009
  • 13 Februar 2009 - 14:59

    Satser på husmannskost

    Calle Fegth og Credo i Trondheim starter med fransk husmannskost på hverdager.
    13. februar 2009
  • 13 Februar 2009 - 01:00

    Fristende ukeslutt

    Endelig er en lang arbeidsuke nesten over, og da har man lov til å kose seg litt ekstra. I dag er det fisk og skalldyr som står på menyen.
    13. februar 2009
  • 12 Februar 2009 - 01:01

    Lettlaget kjærlighetsmat

    Overrask med en treretter på Valentinsdagen. Med champagne i glasset blir det ekstra stas.
    12. februar 2009
  • 12 Februar 2009 - 01:00

    Bruschetta med kylling

    Kylling er en favoritt for mange, og du kan lage de herligste retter av det sunne hvite kjøttet slik som denne italienske oppskriften.
    12. februar 2009
  • 11 Februar 2009 - 12:35

    11. mars i Oslo - Spanias beste viner

    Bli med på en helt spesiell smaking av flere hundre viner fra et av verdens ledende vinland, Spania.
    11. februar 2009
  • 11 Februar 2009 - 01:00

    Pasta med skinke og pesto

    Raske, lettlagde retter er deilige på travle dager, og når de er så velsmakende som denne oppskriften er de vel verdt å prøve.
    11. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 14:30

    5. mars i Oslo - Stjernemiddag med en vinlegende

    Bli med på en eksklusiv femretters middag med vinlegenden Miguel Torres på Michelin-restauranten Le Canard.
    10. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 12:25

    9. mars i Oslo - Bourbonfats innvirkning på Single Malt whisky

    Bli med Norges fremste whiskyekspert, Chris Maile, på denne spennende smakingen av fatets innvirkning på whisky.
    10. februar 2009
  • 10 Februar 2009 - 01:00

    Laksepanne med vårløk

    Fristende fiskeretter kan være både enkle og raske å lage, slik som dagens deilige oppskrift med laks.
    10. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 13:00

    Vil fremme norsk mat

    Geir Skeie og andre norske kokker ber partiledere engasjere seg mer for å fremme norsk matproduksjon.
    09. februar 2009
  • 09 Februar 2009 - 01:00

    Kjøttkaker i balsamico

    De tradisjonelle kjøttkakene har fått italiensk følge i sausen i dagens spennende oppskrift.
    09. februar 2009
  • 08 Februar 2009 - 01:00

    Festmeny til mor

    I dag feirer vi alle mødre med en deilig meny som nærmest lager seg selv.
    08. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 14:15

    Hva med Venus' navle?

    Det var intet mindre enn kjærlighetsgudinnens navle som inspirerte formen på en av de mest kjente fylte pastatypene.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 11:10

    Stjerner og fingerbøl

    En ekstra minestrone blir ikke den samme uten de små dekorative pastaene.
    06. februar 2009
  • 06 Februar 2009 - 09:00

    Pris til Gårdsand

    Aadne Søyland fra Gårdsand i Vestfold fikk årets Kompetansepris.
    06. februar 2009
  • 05 Februar 2009 - 01:00

    Gulrotsuppe med ingefær og krepsehaler

    En rykende varm suppe er deilig på kalde vinterdager, og her får du en spennende ny oppskrift.
    05. februar 2009
  • 04 Februar 2009 - 11:08

    Pastaplater

    Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over.
    04. februar 2009