Dagens rett - fredag 19. desember Julepølser og medisterkaker til juletapas I dag gir vi deg julepølse med en litt spesiell vri, og hvorfor ikke forsøke noen av sesongens drikkevarer til dagens rett? Dagens rett - lørdag 20. desember Bakt Norsk kveite med agurksalat En av verdens aller beste råvarer blir i dag servert deg av en ekte mesterkokk! Dagens rett - søndag 21. desember Ovnsbakt ribbe Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker. Prøv den du også. Dagens rett - mandag 22. desember Nyskapende rakefisk Rakefisk er herlig både som forrett og hvorfor ikke ha det som en egen hovedrett? Se de spennende oppskriftene her. Dagens rett - lille julaften Risgrøt Når julegrøten havner på bordet, da legger julefreden seg i de mange hjem. Hvem er det som får mandelen i grøten i år? Dagens rett - julaften Klassisk ribbe med sprø svor Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt, på video! Vi i Apéritif ønsker deg og dine en Riktig God Jul! Dagens rett - 1. juledag Juletapas Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet. Dagens rett - 2. juledag Pinnekjøtt I dag venter vestlandets stolthet deg. Nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul! Dagens rett - lørdag 27. desember Lutefisk Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video! Dagens rett - søndag 28. desember Bakt fenalår Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv bare denne lekre oppskriften. Dagens rett - mandag 29. desember Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita. Dagens rett - tirsdag 30. desember Nyttårskalkunen Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken. Se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her! Dagens rett - nyttårsaften Nyttårsaftens festmeny 2008 Vi serverer deg en komplett festmeny med hele 13 oppskrifter å velge blant. Som alltid får du gode drikkeforslag til. Vi i Apéritif ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År! Dagens rett - 1. nyttårsdag Marinert matjessild med grillet paprika Nytt år og nye forsetter, vi starter det nye året med en deilig fiskerett. Dagens rett - fredag 2. januar Reinsdyrmedaljong Dette er tiden for virkelig å kose seg, så vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne fredagen. Dagens rett - lørdag 3. januar Røkelaks med eple- og fennikel En herlig lakserett med forfriskende smak, setter en spiss på denne første lørdagen i det nye året. Dagens rett - søndag 4. januar Ferskt kjøtt og suppe Hva smaker vel bedre en kald vinterkveld enn en rykende varm kjøttsuppe? Prøv denne klassikeren denne helgen. |
Dagens rett for hele julen 2008
Her får du fiks ferdig Dagens rett hver dag frem til 4. januar. Du må nok lage dem selv, men vi håper oppskriftene er til stor glede for deg som kanskje står fast for ideer til varierte retter i julehøytiden.
Redaksjonen
19 Desember 2008 - 01:01
Her er hele menyen for julen 2009, så det er bare å velge ut dine favoritter.
Nedenfor finner du de lekreste retter for perioden 19. desember - 4. januar, selvfølgelig med tilhørende drikkeforslag.
Det daglige nyhetsbrevet for Dagens Rett stoppes i den samme perioden.
Ønsker du deg flere retter å velge blant, kan du selvsagt velge blant andre gode oppskrifter i seksjonen for Dagens rett.
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!
Forsiden akkurat nå