Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 21 Desember 2006 - 01:00

    Rakefisk

    Vi er på god vei mot jul. Da er de klassiske julerettene virkelig i fokus. Ikke minst gjelder dette rakefisken som har svært mange tilhengere akkurat i disse dager.
    21. desember 2006
  • 20 Desember 2006 - 01:00

    Frøken medister

    Det er rett før den siste innspurten før jul, og et enkelt men velsmakende måltid anbefaler vi i dag - selvfølgelig med godt skummende følge!
    20. desember 2006
  • 18 Desember 2006 - 01:00

    Ribbebab

    Dersom du har rester igjen etter helgens ribbemiddag er dagens middagstips ypperlig julemat. Ribbe kan lages på mange vis.
    18. desember 2006
  • 17 Desember 2006 - 01:00

    Pinnekjøtt

    I dag er det vestlandstradisjonen som etter hvert har blitt allemannseie som står på menyen! Selvfølgelig er det pinnekjøtt vi snakker om.
    17. desember 2006
  • 13 Desember 2006 - 01:00

    Panert medisterpølse med solbærdip

    Hvem har sagt at julemat ikke er spennende?! Med dagens rett kan vi garantere deg en ny opplevelse med den tradisjonelle medisterpølsen.
    13. desember 2006
  • 10 Desember 2006 - 01:00

    Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

    Deilige kalkunfileter kan med fordel tilberedes på en kontrollert måte og bli til de deiligste retter. Vin hører selvsagt til, både rødt og hvitt!
    10. desember 2006
  • 09 Desember 2006 - 01:00

    Juleølmarinert laks med appelsin og basilikum

    Juleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten! Dagens rett er signert mesterkokken Trond Moi.
    09. desember 2006
  • 08 Desember 2006 - 01:00

    Julepølser og medisterkaker til juletapas

    Det er ingen grunn til å vente med julematen helt til julaften - vi gir deg julepølse med en litt spesiell vri. Hvorfor ikke forsøke noen av sesongens drikkevarer til dagens rett?
    08. desember 2006
  • 05 Desember 2006 - 01:00

    Paella

    Du er kanskje en av de mange som har et lidenskapelig forhold til en sydende varm og smaksrik Paella etter reiser utenlands. Vi gir deg to flotte vinanbefalinger i kveld
    05. desember 2006
  • 01 Desember 2006 - 01:00

    Bayonneskinke med appelsin

    Røkt mat er stikkordet for dagens middagsrett. Vi gir den gamle traveren, bayonneskinka, en ny og fortjent sjanse når vi serverer den sammen med spennende tilbehør samt gir deg to flotte drikkeforslag.
    01. desember 2006
  • 23 November 2006 - 01:00

    Kalkunfilet på partyseng

    I kveld feirer amerikanere over hele verden en av sine største høytider - Thanksgiving, og vi frister med en herlig kalkunrett!
    23. november 2006
  • 21 November 2006 - 10:54

    Raske Villsauer fra Norge er blitt Slow Food

    Norsk Villsau ble 27. oktober i år anerkjent som presidieprodukt under Slow Food. Begivenheten fant sted på Salone del Gusto i Torino.
    21. november 2006
  • 20 November 2006 - 18:47

    Null respekt

    Det er ikke bare de statseide bedriftene som burde fornye ledelsen. Også Stabbur-sjefen, Jan O. Rivenes, burde vurdere sin stilling, eller be styret om permisjon for grundig opplæring i smak og matkultur generelt.
    20. november 2006
  • 18 November 2006 - 01:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du skal lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    18. november 2006
  • 14 November 2006 - 15:56

    Gamalosten lovbeskyttet

    Et av våre mest tradisjonsrike matprodukter, Gamalost frå Vik, er tildelt lovbekyttelse.
    14. november 2006
  • 13 November 2006 - 12:01

    Dette drikker du til lutefisk

    Hvilken lutefisk du velger, får også betydning for drikkefølget. Men den store mengden tilbehør mange kamuflerer lutefisksmaken med har vel så mye innflytelse.
    13. november 2006
  • 09 November 2006 - 01:00

    Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

    Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.
    09. november 2006
  • 05 November 2006 - 01:00

    Lammegryte fra Sogn og Fjordane

    Lammekjøtt er utrolig godt og denne gryten varmer godt på kalde høstkvelder.
    05. november 2006
  • 03 November 2006 - 01:00

    Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

    Svinekjøtt er utrolig velsmakende og dagens anbefaling får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
    03. november 2006
  • 02 November 2006 - 01:00

    Grillet kylling med smak av honning

    Kylling er manges favoritt på middagsbordet, og her har du en velsmakende måte å tilberede grillet kylling på.
    02. november 2006
  • 01 November 2006 - 15:50

    Bakaren i Lom

    Morten Schakenda valde bort eit liv som kjøkkensjef på hovudstadsrestaurantar til fordel for brøddeigen i Lom.
    01. november 2006
  • 19 Oktober 2006 - 01:00

    Helstekt kalkunfilet med gremolata

    Nå på høsten blir det ofte mange tunge middager - dagens rett er en deilig kalkunfilet med italiensk vri.
    19. oktober 2006
  • 15 Oktober 2006 - 01:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i søndagens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    15. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 01:10

    787,5 millioner i året

    Nei, det er ikke en post på statsbudsjettet, men derimot antall egg som brukes i Norge hvert år.
    13. oktober 2006
  • 13 Oktober 2006 - 01:00

    Eggende meny

    Gratulerer med dagen - i dag feires Verdens eggdag i 55 land over hele verden, og vi har satt opp en deilig treretters meny for deg.
    13. oktober 2006