Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 April 2007 - 02:00

    Grillet kylling med smak av honning

    Kylling er manges favoritt på middagsbordet, og her har du en velsmakende måte å grille kyllingen på.
    27. april 2007
  • 26 April 2007 - 15:03

    Maltwhisky i maten

    Maltwhisky kan nytes på mange måter. Det beviser kokken Ole Martin Alfsen her - med to spennende matoppskrifter - en suppe og en dessert.
    26. april 2007
  • 26 April 2007 - 02:00

    Pennette Rigate med gorgonzola & valnøtter

    Pastaretter er ikke å forakte når lettvinte middager skal på bordet. En rimelig og fruktig chardonnay er strålende drikke til retten.
    26. april 2007
  • 24 April 2007 - 12:00

    Begrepsforvirring

    I går skrev vi om økologisk kongeøsterssopp. Men hva er egentlig økologisk?
    24. april 2007
  • 24 April 2007 - 11:28

    Livets vann til blåskjellene

    Når blåskjellene får en smak av whisky, dropper vi vin i glasset, til fordel for whisky eller øl.
    24. april 2007
  • 24 April 2007 - 02:00

    Konjakk- og pepperdampede blåskjell

    Herlige skjellmåltider er ikke bare raske å lage, men også utrolig deilige - prøv denne spennende oppskriften.
    24. april 2007
  • 23 April 2007 - 16:33

    Vær obs på allergikere

    Bjørkepollensesongen er i gang. Det er faktisk noe horeca-bransjen bør merke seg.
    23. april 2007
  • 23 April 2007 - 13:27

    En sopp for konger

    Ellen Nyhus sa opp en fast og sikker jobb. Hun ville levere kongeøsterssopp til restauranter og matvarekjeder. Nå har det endelig løsnet.
    23. april 2007
  • 20 April 2007 - 02:00

    H.C. Andersens smørbrød

    Det er ikke uten grunn danskene er berømte for sine smørbrød - bare prøv dette!
    20. april 2007
  • 17 April 2007 - 02:00

    Bruschetta

    Bruschetta kan du lage med en rekke gode råvarer. Ofte benyttes det ikke kjøtt, men kun tomater, parmesan, olivenolje og godt salt. I dag er den imidlertid laget med pastrami og mozzarella.
    17. april 2007
  • 16 April 2007 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig - men utmerket - Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    16. april 2007
  • 12 April 2007 - 02:00

    Chilicanneloni

    Lettlagde, deilige pastaretter er herlig å lage etter en lang dag på jobben - denne har en ekstra hot touch
    12. april 2007
  • 10 April 2007 - 16:00

    Superfrukt det neste

    Funksjonell mat og økologisk dyrket mat er i skuddet. Nå jobber forskere med superfrukt.
    10. april 2007
  • 10 April 2007 - 12:30

    Spennende fra Klostergarden

    I følge Gastronomisk Institutt er det godt lammekjøtt på gang fra Klostergarden.
    10. april 2007
  • 10 April 2007 - 10:00

    Høring om smilefjes

    Mattilsynet har sendt ut et utkast til høring. Det handler om et avgrenset pilotprosjekt om smilefjes.
    10. april 2007
  • 10 April 2007 - 02:00

    Potet- og purreløksuppe

    Raskt og enkelt lar denne retten seg tilberede, og hva er vel mer deilig enn en fristende varm suppe med saftig kylling?
    10. april 2007
  • 07 April 2007 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.
    07. april 2007
  • 05 April 2007 - 02:00

    Appelsinbiff

    En herlig frisk og lett begynnelse på påskens helligdager er hva vi kan anbefale i dag sammen med en flott spansk vin i glasset.
    05. april 2007
  • 04 April 2007 - 02:00

    Pølselapskaus

    En skikkelig gammel klassiker drar vi frem fra glemselen i dag, og ingenting er vel som hjemmelaget mat?!
    04. april 2007
  • 03 April 2007 - 02:00

    Tagliatelle med røkelaks

    Norske lakseprodukter er blant de aller beste i verden og dagens rett bærer klart preg av dette, men med en italiensk vri.
    03. april 2007
  • 02 April 2007 - 02:00

    Omelett i burgerbrød

    Påske er tid for egg - i dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.
    02. april 2007
  • 01 April 2007 - 02:00

    Portvinsgravet lammefilet

    Det er en riktig tradisjonell rett vi serverer denne søndagen og med et herlig øl som akkompagnement.
    01. april 2007
  • 28 Mars 2007 - 11:30

    Apéritifs store påskemeny 2007

    Også i år gir Apéritif deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. Her finner du både mat og åndelig føde for så vel store som små. God påske til dere alle fra oss i Apéritif!
    28. mars 2007
  • 28 Mars 2007 - 02:00

    Kyllingfilet med eple og bacon

    En kulinarisk opplevelse behøver ikke være vanskelig for at den skal være velsmakende - dagens rett er en rett for konger!
    28. mars 2007
  • 27 Mars 2007 - 16:00

    Verdenstopper til Tromsø

    Eivind Hellstrøm er med når 115 av verdens beste kokker kommer til Tromsø i midten av april.
    27. mars 2007