Fylte chilifrukter er en perfekt forrett. De beste typene til dette formålet er Hungarian Hot Wax, Aji Blanco Cristal, Hot Banana eller Jamaican Bell.
Det begynner å bli enklere og enklere å finne en rekke forskjellige
chilifrukter i butikkene, og i dag inngår de i en rekke herlige retter i de mange hjem.
Dersom du ikke er helt fortrolig med det sterke eller ikke kan finne de store chiliene kan du bruke store paprikaer. Disse er en hel del søtere enn chiliene, og har selvfølgelig ikke den samme styrken, men tilsett litt finhakket chili i fyllet og du har en sydende hot rett!
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Fremgangsmåte
- Fylte chilifrukter er en perfekt forrett eller en liten smårett. De beste typene til dette formålet er Hungarian Hot Wax, Aji Blanco Cristal, Hot Banana eller Jamaican Bell.
- Del fruktene uten å ta bort skallet. Fjern frø og mellomvegger.
- Fres bacon, løk og selleri i olje. Tilsett osten, krydderene og de hakkete rekene og bland godt.
- Press massen ned i chilihalvdelene. Gratiner i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Servér sammen med ris som en smårett.
Denne retten kan også med fordel serveres som tilbehør til en god kjøttmiddag.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
Volum: 0.75 l Pris: 599.90 kr Bestillingsutvalget
91
POENG
-
Volum: 0.75 l Pris: 214.90 kr Bestillingsutvalget
87
POENG
-
Volum: 0.75 l Pris: 156.90 kr Basisutvalget
84
POENG
-
Volum: 0.75 l Pris: 239.90 kr Bestillingsutvalget
82
POENG