Kamskjell med syltede rødbeter og snøfrisksaus
Fremgangsmåte
- Start med rødbetene: Skjær rødbeter i tynne skiver og del endestykkene i terninger.
- Kok sammen eddik, sukker, hele hvitløkbåter og olivenolje. Kok rødbetskivene i vinaigretten til de er møre.
- Snøfrisksaus: Surr løk til snøfrisksausen og hell på hvitvin. La det koke ned.
- Ha i fløte og pisk inn osten i skjeer til sausen tykner. Smak til med salt og pepper.
- Kamskjell: Stek kamskjellene i smør ved medium varme i ett minutt på hver side.
- Strø på salt og pepper og kryst over sitronsaft.
- Legg rødbeteskivene og -terningene på tallerken med vinaigretten.
- Legg på kamskjellene.
- Fordel snøfrisksausen rundt og pynt med strimlet sitronskall og kjørvel.
Her finner du andre deilige retter med kamskjell
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 294.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 279.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Persillebakt torskefilet med pasta al pomodoro
Fremgangsmåte
Miks sammen persille, hvitløk, loff, smør og egg i en foodprosessor. Smak til med salt og pepper.
Legg fisken i ildfast form med persillemassen oppå. Stek i ovn på 200 grader i ca 20 min.
Kok pasta som anvist på pakken. Varm opp tomatsausen og vend i pastaen.
Kok grønnsaker i godt saltet vann. Del opp sitronen i båter og servér til. Pynt med friske urter.
Tips: Det går fint å bruke torskeblokk fra frysedisken, men tin den før du skal bruke den. Da blir tillagingstiden kortere og fisken blir saftigere.
Her er alt du behøver å vite om pasta
Se våre andre forslag med pasta og fisk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
Oksefilet i basilikumsaus
Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 190.00 kr Bestillingsutvalget87 POENG