Det blir kanskje aller siste gang at den levende legenden besøker Norge nå i mars.
Gjennom en spesialkomponert femretters meny satt opp av kokkene ved en av Norges aller beste restauranter, Michelin-restauranten Le Canard, vil du oppleve mat og vin i perfekt harmoni sammen med Miguel Torres selv.
Bli med på en uforglemmelig kveld
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Kvalitet og ekspertise
Torres-familien har siden 1870 drevet med vin i det spanske området Catalonia. En lang historie ligger bak navnet Torres' gode rykte, og over årene har familien ekspandert med vinmarker i både USA og Chile.
Dagens øverste leder i Torres-familien, Miguel Torres, ble i 2002 kåret til "Man of the Year" av det engelske vinbladet Decanter. Bakgrunnen var hans engasjement for modernisering av spanske viner.
Sensasjonen i Paris
I 1979 fikk huset anerkjennelse over hele verden da deres toppvin, Torres Mas La Plana 1970, ble kåret til den beste av samtlige viner under en blindsmaking i Paris.
Vinen, som den gang het Torres Gran Coronas Reserva - Black Label, slo bena under toppviner fra selv de beste husene i Bordeaux.
Åtte viner og to brandyer
Miguel Torres vil ta oss med på en reise i noe av det beste av hva huset har å by på.
Opplev selv hvordan mat og vin i perfekt harmoni fremhever hverandre. Denne kvelden kan du nyte av matkunstene til kokkene ved Le Canard, som er én av kun seks norske restauranter med stjerne i Michelin-guiden.
Til menyen får du servert åtte elegante viner og vi avslutter selfølgelig med to brandyer i toppklasse.
Dette blir en av vinterens store høydepunkter, og et arrangement du definitivt ikke bør gå glipp av!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Meny Miguel Torres Winemakers Dinner - Restaurant Le Canard 5. mars 2009 Apéritif Viña Esmeralda 2008 * Stekt kamskjell fra Trøndelag blomkålpurée, appelsin- og kapersglace Santa Digna Sauvignon Blanc 2008 ** Kongekrabberisotto tomat og skalldyrsskum Marimar Estate Don Miguel Vineyard Chardonnay 2004 *** And fra Telemark choucroûte, fiken og jus rôtie Torres Cordillera 2005 Torres Celeste 2006 **** Norsk lam pommes amadines og rosmarinsaus Salmos 2006 Mas la Plana Cabernet Sauvignon 1989, Magnum *** Créma Catalana med appelsinmadelaines Torres Moscatel Oro ** Avec Torres 20 Imperial Brandy Hors D'Age Jaime I * |
Dette får du servert denne kvelden:
• Santa Digna Sauvignon Blanc 2008 (lanseres mai 2009, kr 109,90)
• Mas la Plana Cabernet Sauvignon 1989, Magnum (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 2000,-)
è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 5. mars 2009 kl. 18.00 - 23.30
Pris: kroner 1095,- pr. person
Sted: Le Canard, President Harbitzgate 4, 0259 Oslo.
NB! Gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding
(merk dette i feltet "Annet" i påmeldingsskjemaet).
Ring 93 06 98 73 dersom du ikke finner frem.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 23.02.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til
kurs@aperitif.no Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS
- klikk her.
| Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet. |
Foto: Roger Kolbu og Torres