Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 April 2009 - 01:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    08. april 2009
  • 07 April 2009 - 01:00

    Hjemmelagde seikarbonader med grønnsaker

    Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften.
    07. april 2009
  • 06 April 2009 - 01:00

    Påskefrikassé

    Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken?
    06. april 2009
  • 02 April 2009 - 15:00

    Ny frysemetode

    En japansk fryseteknikk kan være fremtiden for norske restaurantkjøkken.
    02. april 2009
  • 02 April 2009 - 09:55

    Apéritifs store påskemeny 2009

    Vi gir deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. God påske til dere alle fra oss i Apéritif.
    02. april 2009
  • 02 April 2009 - 01:00

    Lammeskavpanne

    Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag.
    02. april 2009
  • 01 April 2009 - 01:00

    Kyllinglår i vinsaus

    Ikke glem de saftige og smakfulle kyllinglårene når du skal planlegge middag, for de er rimelige og kan brukes til så mangt.
    01. april 2009
  • 31 Mars 2009 - 01:00

    Steinbiff med løk

    Steinbiten er ikke videre pen å se til, men du verden for noen flotte fiskeretter du får av denne delikatessen.
    31. mars 2009
  • 30 Mars 2009 - 11:24

    Syrlig & fruktig finale

    Frukt er den tydeligste trenden på dessertfronten. Et resultat av så vel det kreative kjøkkenets utbredelse som det økende fokuset på helse. Konditor Sverre Sætre viser frem noen tidsriktige fruktige kreasjoner som alle kan kopiere.
    30. mars 2009
  • 29 Mars 2009 - 01:00

    Afghansk lammegryte med spinat

    Sett en spiss på søndagsmiddagen med en smakfull og spennende gryte på deilig lammekjøtt.
    29. mars 2009
  • 28 Mars 2009 - 01:00

    Ovnsbakt laks med syltede grønnsaker og pepperrotkrem

    Laks er en takknemmelig fisk å jobbe med for du kan variere den på uendelig mange måter. Denne oppskriften må du prøve. 
    28. mars 2009
  • 26 Mars 2009 - 01:00

    Asiatisk kyllingsuppe

    Herlige supper fulle av smak og deilige krydder blir lett en favoritt på middagsbordet, og ikke trenger de å være veldig vanskelige å lage heller.
    26. mars 2009
  • 25 Mars 2009 - 17:00

    Strengere hygienekrav

    I løpet av kort tid kommer det strengere regler for håndtering av mat.
    25. mars 2009
  • 25 Mars 2009 - 12:25

    20. april i Oslo - Tidenes beste fra Italia

    April 2009 blir historisk når 57 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow.
    25. mars 2009
  • 25 Mars 2009 - 09:55

    30. mars i Oslo - Ost og vin i perfekt harmoni med Bølgen

    Lær hvordan du skal kombinere ost og vin sammen med en av Norges fremste vineksperter. Vi smaker fire oster og 12 viner.
    25. mars 2009
  • 24 Mars 2009 - 11:00

    Bedre distribusjon

    Nå får en rekke restauranter lettere tilgang til lokale råvarer.
    24. mars 2009
  • 22 Mars 2009 - 01:00

    Roastbiff

    En klassisk, velsmakende og fantastisk opplevelse lover vi deg når du serverer roastbiff denne søndagen.
    22. mars 2009
  • 21 Mars 2009 - 01:00

    Ta en spansk en og lag denne sjømatgryta

    Hva er vel bedre en kald kveld enn en rykende varm og krydret gryte, basert på våre beste delikatesser fra havet?
    21. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 15:00

    Helnorsk tomatsaus

    Kokken Frode Selvaag fra Spahotell Velvære i Hjelmeland skal bidra til å skape den første helnorske tomatsausen.
    20. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 15:00

    Prøver igjen

    Eierne av den sunne fastfoodkjeden Zenzi gir seg ikke og prøver igjen.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 13:00

    Fjerner laks fra menyen

    Torbjørn Nymo eier Rundhaug Gjestegård og Bardufoss Hotell i Troms. Nå fjerner han norsk laks fra menyen.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 01:00

    Kyllingboller med salsa

    Brennhete kyllingboller smaksatt med chili kan du servere som tapas eller som en deilig middag med salat ved siden av.
    19. mars 2009
  • 17 Mars 2009 - 09:00

    Nytt landslag

    Det nysammensatte kokkelandslaget er på plass.
    17. mars 2009
  • 16 Mars 2009 - 14:16

    Sanselig og jordnær

    Lastet med Rudolf Steiners jordbruksfilosofi med tilgang på de beste økologiske råvarer og Københavns største park som nabo, har restaurant Geranium tatt byen med storm, og fått en stjerne i Michelinguiden.
    16. mars 2009
  • 16 Mars 2009 - 01:00

    Nå må du prøve kyllingkarbonade med rösti. Garantert suksess.

    Deilige karbonader er ikke bare lette og raske å lage, og med kyllingkjøttdeig er de også litt sunnere.
    16. mars 2009