Gulrotsuppe med ingefær og krepsehaler
Fremgangsmåte
Skrell gulrøtter, løk og hvitløk og skjær i mindre biter. Surr grønnsakene i olje i noen minutter uten at de tar farge.
Tilsett ingefær og la det steke forsiktig en liten stund.
Tilsett buljong og vann og la suppen koke under lokk til gulrøttene er myke.
Ta suppen av varmen og kjør den glatt med en stavmikser eller i en foodprocessor.
Se alt det gode du kan lage med løk i
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG