Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 September 2007 - 02:00

    Eggepanne med kylling

    Velsmakende, men enkelt, er stikkord for dagens middagsforslag. Selvsagt følger drikkeforslag til.
    10. september 2007
  • 09 September 2007 - 02:00

    Østers naturell

    Søndag den 9. september møtes Norges beste østersåpnere til dyst i NM i østersåpning på Egertorget i Oslo. Da er det bare rett og rimelig at vi serverer østers denne dagen.
    09. september 2007
  • 06 September 2007 - 16:00

    Fikk ros - vil vokse

    Øyna Gårdsmat har produsert en pølse i verdensklasse, mener mesterkokk Sven Erik Renaa. Nå vil småskalaprodusenten vokse.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 14:30

    Norsk mat blir norskere

    Flere restauranter satser på det særegent norske. Undersøkelser som er gjort av KSL Matmerk viser at mange er nysgjerrige på norsk lokalmat. Restauranter hiver seg på bølgen.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 02:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    06. september 2007
  • 05 September 2007 - 02:00

    Bruschetta med langtidsmodnet norsk spekeskinke

    En italiensk rett med norske råvarer - stort bedre blir det ikke midt i uken.
    05. september 2007
  • 04 September 2007 - 16:28

    Skjellig grunn til misnøye

    Vi innbiller oss at vi er verdensmestere i alt som kommer fra havet. Forsker Stein Mortensen ved Havforskningsinstituttet hevder at det fortsatt er et langt stykke å gå før du kan servere blåskjell av topp kvalitet.
    04. september 2007
  • 03 September 2007 - 12:30

    Møteplass for verdens matindustri

    Anuga 2007 i Køln er en stor møteplass for verdens matvareindustri. Den arrangeres fra 13. til 17. oktober og sveitsiske selskaper og oster er godt representert.
    03. september 2007
  • 31 August 2007 - 14:40

    Skal lære nordmenn om tørrfisk

    Nesten 80 kokker og servitører fra restauranter i Bergen skal lære om tørrfisk i Norsk Sjømatsenter mandag 3. og onsdag 5. september.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 12:30

    Salat i vinden

    Norge er i ferd med å bli en salatspisende nasjon. Det begynte med kinakål og isbergsalat på 80-tallet, men nå spiser hver nordmann 5,7 kilo salat i året.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 10:00

    Vil linefange torsk og hyse

    Domstein søker om miljøsertifisering av norsk linefanget torsk og hyse. Det sikrer fornuftig forvaltning av råvarer.
    31. august 2007
  • 30 August 2007 - 12:30

    Bergens første take away-sushi

    Quick Sushi er Bergens første take away-restaurant for sushi.
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 10:00

    50 000 kroner til Lofotlam

    Lofotlam har vunnet Bygdeutviklingsprisen for Nordland.
    30. august 2007
  • 29 August 2007 - 19:30

    Ny bok om klippfisk

    Eksportutvalget for fisk lanserte i dag boken Norge og Brasil - Sammen for bachalau.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 18:15

    Total samarbeider med Bocuse d'Or Europa

    Det franske energiselskapet Total blir hovedsamarbeidspartner for Bocuse d'Or Europa.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 02:00

    Finnbiffgryte med sopp og oliven

    Med så mye deilig sopp i skogen tyvstarter vi jaktsesongen og serverer en viltgryte med en vri.
    29. august 2007
  • 26 August 2007 - 02:00

    Fylt okserullade

    Slapp av og nyt dagen - denne oppskriften setter et verdig punktum på en herlig uke.
    26. august 2007
  • 24 August 2007 - 17:30

    Storfestival i Bergen

    I september blir det storfestival i Bergen. Tre festivaler blir til én.
    24. august 2007
  • 24 August 2007 - 02:00

    Grillspyd med lam og pære

    Vi regner med at grillen nå er klar for dagens oppgave. Vi har nemlig grillspyd på menyen, og som drikke får du en smakfull rødvin fra Rioja.
    24. august 2007
  • 22 August 2007 - 02:00

    Tomat- og bønnesalat

    De er saftige, søte, røde og en fabelaktig base for de lekreste salater - se bare selv.
    22. august 2007
  • 20 August 2007 - 02:00

    Tortellinisalat

    Vi begynner uken med en velsmakende salat som også er enkel å lage.
    20. august 2007
  • 19 August 2007 - 02:00

    Kylling med parmaskinke og risotto

    Dette er virkelig smaskens - og nå som skogen bugner av sopp kan du lage den herligste risotto også.
    19. august 2007
  • 18 August 2007 - 02:00

    Laksekasserolle med mozzarella

    En skikkelig smakfull fiskerett med et hint av italiensk sommer er dagens herlige anbefaling.
    18. august 2007
  • 17 August 2007 - 02:00

    Biff med aromasmør

    En saftig biff med herlig smaksatt smør og en frisk potetsalat avslutter denne uken.
    17. august 2007
  • 15 August 2007 - 02:00

    Salat med stekt spekeskinke

    Herlig frisk salat servert med en knasende sprø og velsmakende spekeskinke - et festmåltid midt i uken!
    15. august 2007