Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous
Fremgangsmåte
Lag couscous etter anvisning på pakken og bland inn hakket tomat, løk, urter, olje og sitron.
Krydre skinkebiffene og klapp på sesamfrø. Stek på god varme ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme 1-2 minutter til de er gjennomstekt.
Server biffene med søt chilisaus, lime og couscoussalat.
Tips:
Hvis du ønsker mer trøkk i retten, erstatter du den søte chilisausen med en sterkere.
Flere gode retter med skinkebiff
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
89 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Basisutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
82 POENG