Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Server med en sterk tomatsaus , paprikasalat og gode poteter . Hvorfor ikke invitere dine venner og servere en rekke andre tapasretter også ?
Her finner du alt du trenger for å lage skikkelig gode tapas
Serveres som en av flere tapasretter eller som tilbehør til grillmaten.
Tips: Når du griller paprikaen får den ekstra dybde i smaken og en herlig røykt karakter.
By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord
Her er rettene du skal lage til tapasbordet
Ha smøret i en kjele og fres løken i noen minutter før du tilsetter finhakket eller knust hvitløk, chili og timian.
Sausen skal småputre ca. 10 minutter. Kan serveres varm, lunken eller kald til potetene.
Se alt det gode du kan bruke poteter til
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Her finner du oppskrifter på veldig mange spennende sauser
Passer perfekt som tilbehør til all grillmat, men også som en snacks eller en liten forrett.
Her finner du alle aspargesoppskriftene
Her er flere grønnsaksretter for grillen