Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 Februar 2010 - 16:20

    Annerledes på Alinea

    På en gate nord for sentrum i Chicago ligger en anonym grå bygning som, ifølge Gourmet Magazine, huser USAs beste restaurant. Her blandes minimalistisk design og interiør med grensesprengende mat og feilfri service. Resultatet er en av verdens mest spenne
    17. februar 2010
  • 17 Februar 2010 - 01:00

    Hønsesuppe som i Provence

    En lekker og rykende varm suppe som i tillegg er enkel å lage, er perfekt mat til OL-sendingene i dag.
    17. februar 2010
  • 16 Februar 2010 - 01:00

    Heges laksepanne

    Alle toppidrettsutøvere vet hvor viktig det er å spise fisk jevnlig, og denne deilige lakseretten blir raskt familiens favoritt.
    16. februar 2010
  • 15 Februar 2010 - 01:00

    Dette er kanskje den enkleste middagsretten du kan lage

    En lettvint og rask gryterett er som skapt for den første mandagen i november - årets mørkeste måned.
    15. februar 2010
  • 14 Februar 2010 - 01:00

    Kjærlighetens festmeny

    Gjør ekstra stas på den du elsker i dag med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentinesmeny.
    14. februar 2010
  • 13 Februar 2010 - 01:00

    Grov kjøttpudding med kålstuing

    I dag starter OL for fullt og hva er vel bedre enn et lettlaget måltid i det du heier frem våre medaljehåp i Canada?
    13. februar 2010
  • 12 Februar 2010 - 09:40

    Valentines Day er kjærlighetens dag

    Den 14. februar hvert eneste år er det Valentines Day. Her får du vite mer om hva du kan servere denne dagen.
    12. februar 2010
  • 11 Februar 2010 - 19:45

    1. mars i Oslo - Stor smaking av single malts med røykpreg

    Opplev de mange forskjellige uttrykkene du kan finne i røykfylte maltwhiskyer sammen med Norges fremste whiskyekspert i dette spennende kurset.
    11. februar 2010
  • 10 Februar 2010 - 16:50

    Arktisk sjokomania

    Det lages de lekreste sjokoladebiter i Kviby, så langt nord i landet du omtrent kan komme. Camilla Nielsen på Northern Delights må være verdens nordligste chocolatier.
    10. februar 2010
  • 10 Februar 2010 - 10:00

    Trønder-nei til Hellstrøm-besøk

    Ingen spisesteder i Trøndelag har søkt om besøk av kjendiskokken i år.
    10. februar 2010
  • 08 Februar 2010 - 01:00

    Hverdagsmaten behøver ikke være kjedelig - bare se her

    Kjøttboller er alltid velkomment og her får de en innpakning som gjør dem ekstra saftige.
    08. februar 2010
  • 07 Februar 2010 - 01:00

    Ovnsbakt kylling med pesto

    Med hel kylling kan du lage et skikkelig festmåltid, og det er enklere enn du tror, bare prøv denne oppskriften selv.
    07. februar 2010
  • 06 Februar 2010 - 01:00

    Posjert torsk med dillvinaigrette og potetchips

    Skreien er over oss, og hva er vel bedre enn å fråtse i delikatessen med denne herlige retten?
    06. februar 2010
  • 04 Februar 2010 - 10:10

    8. mars i Oslo - Møt en vinstjerne og smak 16 unike viner

    Bli med og smak det beste av hva du kan finne fra Bordeaux, Tokaj og Sauternes, samt topp portvin tilbake til 1976 i det vi får besøk av selveste Christian Seely.
    04. februar 2010
  • 04 Februar 2010 - 09:12

    Nytt spansk oljeeventyr

    Andalusisk olivenolje av høyeste kvalitet er i ferd med å ta innersvingen på sine toscanske rivaler. Ikke ved å kopiere den italienske suksesshistorien, men ved å demonstrere sitt særpreg.
    04. februar 2010
  • 03 Februar 2010 - 16:12

    Matopplevelse for hundrelappen

    Denne uka kan du få et måltid for 100 kroner på hele 21 spisesteder i Kristiansand. Målet er å lokke folk ut til byens spisesteder.
    03. februar 2010
  • 02 Februar 2010 - 01:00

    I dag skal du lage blåskjell på fiskekonens vis

    Med et nett friske blåskjell og noen få grønnsaker og krydder, lager du raskt denne fabelaktige retten.
    02. februar 2010
  • 01 Februar 2010 - 10:36

    Mener Eyvind Hellstrøm skremmer

    Presidenten i Norske kokkemesters landsforening langer ut mot Hellstrøm.
    01. februar 2010
  • 01 Februar 2010 - 10:34

    Kokkeyrket er i krise

    Få unge vil bli kokker. Det kan gå ut over kvaliteten på dagens restauranter, mener norske kokkemestre.
    01. februar 2010
  • 01 Februar 2010 - 01:00

    Fylte pannekaker med krydret kylling

    Pannekakemiddagen blir ny og spennende med salt fyll. Prøv bare denne deilige varianten.
    01. februar 2010
  • 31 Januar 2010 - 01:00

    Afrikansk kylling Yassa

    Denne helgen er det et smaksrikt og mettende måltid som er står på menyen, og hvorfor ikke la kyllingstykkene godgjøre seg litt lengre i marinaden.
    31. januar 2010
  • 28 Januar 2010 - 14:30

    Vil ha Hellstrøm til Hallén

    En av Grünerløkkas arkitektoniske perler kan bli restaurant. Politiker vil ha Eyvind Hellstrøm på kjøkkenet.
    28. januar 2010
  • 28 Januar 2010 - 13:47

    22. februar i Oslo - Barolo og Barbaresco i verdensklasse

    Gå ikke glipp av dette unike kurset hvor du lærer mer om Piemonte og får smake 12 enestående viner, deriblant en i 1978-årgang.
    28. januar 2010
  • 26 Januar 2010 - 19:00

    8. februar i Oslo - Eksklusiv champagnesmaking

    Bli med og smak champagner i verdensklasse og lær mer om et av verdens mest berømte vindistrikter i dette spennende kurset.
    26. januar 2010
  • 26 Januar 2010 - 12:30

    Pris til Salma

    Denne gangen er det havbruksnæringen selv som hyller en av sine fremste ambassadører.
    26. januar 2010