Pulled pork, eller revet gris om du vil, er en amerikansk grill-klassiker som har vært en av de mest populære grillrettene også her til lands de siste årene. Mye på grunn av at ferdiggrillet pulled pork tilbys i en rekke varianter i butkken, og det året rundt.
Men aller best blir den om du lager den selv - selvsagt. Da unngår du både konserveringsmidler og ikke minst alt saltet som preger mye av ferdigproduktene.
Du må bare sette av nok tid.
For retten innebærer at svinenakke eller svineskulder grilles i mange timer på indirekte varme til kjøttet er så saftig og mørt at det faller fra hverandre og man kan rive det opp i strimler med bare fingrene.
Oppskriften nedenfor stammer fra en verdensmester i grilling, men det er selvsagt lov å gi den din personlige touch.
Lær mer om hvordan du tilbereder kjøtt på grillen
Vi har også lagt ved et par oppskrifter på coleslaw som er manges favoritt-tilbehør.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig