Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 18 Mai 2010 - 02:00

    Kyllingfilet med råkost og pasta

    Etter gårsdagens store fest er det deilig med en enkel og lett middag. Prøv bare oppskriften selv.
    18. Mai 2010
  • 17 Mai 2010 - 02:00

    Nasjonaldagsmeny

    Den store festdagen fortjener et skikkelig festmåltid, og her kan du se video av hvordan du lager flere av rettene. Gratulerer med dagen.
    17. Mai 2010
  • 16 Mai 2010 - 02:00

    Norske tapasretter

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til norsk fingermat til nasjonaldagen.
    16. Mai 2010
  • 15 Mai 2010 - 02:00

    Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne

    Her er en herlig oppskrift på laks som passer like godt på et festbord som til helgemiddagen.
    15. Mai 2010
  • 12 Mai 2010 - 17:00

    Superkokk til Norge

    Kjendiskokken Alain Devahive skal varte opp for 50 norske gjester.
    12. Mai 2010
  • 12 Mai 2010 - 02:00

    Kjøttboller med chili og pasta

    Pasta er deilig når middagen skal gå i en fei, og denne svinaktig gode oppskriften har en litt krydret overraskelse.
    12. Mai 2010
  • 11 Mai 2010 - 02:00

    Grillede kamskjell med sommerlig salat

    Vi tar for oss av det beste havet kan by på i det vi griller ferske kamskjell i dagens oppskrift.
    11. Mai 2010
  • 10 Mai 2010 - 02:00

    Grønn wok med svinekjøtt og sukkererter

    Hvem hadde trodd at det skulle være så lett å lage en så god wok med hjemmelaget saus?
    10. Mai 2010
  • 09 Mai 2010 - 02:00

    BBQ svinenakke med bacon

    Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken denne helgen.
    09. Mai 2010
  • 08 Mai 2010 - 02:00

    Salat med lettsaltet kylling og brie

    I dag gir vi deg en helt ny måte å lage kyllingsalat på og som får tennene til å løpe i vann.
    08. Mai 2010
  • 06 Mai 2010 - 02:00

    Grillede nakkekoteletter med potet- og aïolisalat

    Dette er en skikkelig vinnerrett for hele familien, så enkel, rask og smakfull som den er.
    06. Mai 2010
  • 05 Mai 2010 - 09:43

    Tapte 4 millioner på Salma-laks

    Salmon Brands AS oppnådde i 2009 en volumvekst på 75 prosent for SALMA-produketene. Året endte likevel med et negativt driftsresultat på 4 millioner kroner.
    05. Mai 2010
  • 04 Mai 2010 - 12:15

    Gourmetboom blant nordmenn

    Nordmenn får mer kontinentale spisevaner og interessen for mat med god kvalitet øker.
    04. Mai 2010
  • 04 Mai 2010 - 02:00

    Grillet laks med asparges og enkel béarnaise

    Denne retten smaker virkelig av vår, og det tar ikke mange minuttene å lage når grillen er varm.
    04. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 16:06

    Ny datomerking for kjøtt

    Betegnelsen siste forbruksdag kan skremme folk til å kaste kjøtt som er fullt spiselig. Derfor endrer Nortura holdbarhetsinformasjonen på en rekke kjøttvarer.
    03. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 16:00

    Vil skaffe Tønsberg en Michelin-stjerne

    Himmel & Hav, her er en restaurant med ambisjoner!
    03. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 11:50

    Restauranter utnytter lærlinger

    De dyreste og mest kjente restaurantene er ikke bedre enn andre når det gjelder å utnytte lærlinger, mener elevombud i Oslo, Sigve Indregard.
    03. Mai 2010
  • 03 Mai 2010 - 02:00

    Burger i pølsebrød er velkommen hurtigmat

    Det finnes knapt noe bedre enn hjemmelagde burgere. Her serveres den i pølsebrød.
    03. Mai 2010
  • 01 Mai 2010 - 02:00

    Kveite i det grønne

    Vi feirer arbeidernes festdag med en skikkelig vårlig festrett på en av våre aller beste fisker - kveita.
    01. Mai 2010
  • 30 April 2010 - 15:29

    Ny vår for Geranium

    Til sommeren gjenåpner det som var en av Danmarks og Nordens fremste restauranter - Geranium.
    30. april 2010
  • 30 April 2010 - 13:43

    Kortreist i ordets rette forstand

    Trygve Nesjes stikkord for den økologiske driften av Holli Mølle er kortreist, sporbart, tradisjonstro, lønnsomt og ikke minst morsomt. Og så er mannen en skikkelig gründer. Dessuten står han selv for utkjøring av melet.
    30. april 2010
  • 30 April 2010 - 02:00

    Varm pastasalat med biff

    Salater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde, så hvorfor ikke prøve denne spennende oppskriften?
    30. april 2010
  • 29 April 2010 - 02:00

    Kyllingfilet med kål og kremet soppsaus

    Et kyllingmåltid kan enkelt og raskt tilberedes og det blir ekstra deilig med herlig nykål til.
    29. april 2010
  • 28 April 2010 - 02:00

    Fyldig skinkegryte

    En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
    28. april 2010
  • 26 April 2010 - 19:59

    11. mai i Oslo - Eksklusiv champagnemiddag på Statholdergaarden

    Alt ligger til rette for en perfekt kulinarisk opplevelse i det vi kombinerer unike champagner til en helt fantastisk meny signert Bent Stiansen.
    26. april 2010