Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 April 2010 - 02:00

    Slik får du kalkunbiffen saftig

    Med denne oppskriften får du definitivt ikke en kjedelig og tørr kalkun til søndagsmiddagen.
    25. april 2010
  • 24 April 2010 - 02:00

    Laksefilet fra butikken kan med få grep bli et festmåltid

    Med laks på menyen kan tilbehøret enkelt og lettlaget som her, og du kan glede deg til en skikkelig smaksbombe.
    24. april 2010
  • 23 April 2010 - 15:27

    Blinkskudd fra Renaa

    Stjernekokken Sven Erik Renaa har oppfylt enda en drøm. Nyåpningen av to smaksbomber setter sultne siddiser og bevisste forretningsfolks ganer i vann. Renaa: Matbaren og Renaa: Restauranten har truffet blink.
    23. april 2010
  • 23 April 2010 - 02:00

    Biffrisotto med asparges og tomat

    Hva er vel bedre en fredag enn å servere saftig, deilig biffkjøtt med en like spennende risotto til.
    23. april 2010
  • 22 April 2010 - 13:05

    9. mai i Oslo - De beste vinene fra 30 vinhus

    I mai er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake mer enn 250 viner. Bli med du også da vel.
    22. april 2010
  • 21 April 2010 - 15:27

    Lover rått og godt i nord

    Når tromsøværinger får ny sushirestaurant, er det med smaken av lokal fisk.
    21. april 2010
  • 20 April 2010 - 16:00

    Nordmenn visper helst ferdigsaus

    Interessen for hjemmelaget mat øker, men sausen kjøper vi ferdig, takk.
    20. april 2010
  • 20 April 2010 - 15:04

    Grandiosa får nøkkelhull

    Grovere bunn og mindre fett og salt: Grandiosa Biff blir den første pizzaen i frysedisken med nøkkelhullsmerket.
    20. april 2010
  • 19 April 2010 - 12:30

    27. mai i Oslo - Det beste fra det italienske kjøkken - ekstrakurs

    Lær å lage de lekreste italienske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.
    19. april 2010
  • 19 April 2010 - 02:00

    Coleslawburger 

    I dag serverer vi en enkel rett med inspirasjon fra USA, en burger som virkelig smaker.
    19. april 2010
  • 18 April 2010 - 02:00

    Gi kotelettene ekstra pleie i dag

    I dag får svinekotelettene sveitsisk innpakning, og det gjør dem godt, for her får de mye smak fra høstens beste grønnsaker. Denne retten klarer seg dessuten uten kotelettene.
    18. april 2010
  • 16 April 2010 - 02:00

    Enchillada

    Det er lov å kose seg på fredagen, og for mange er meksikansk en del av fredagskosen. Prøv denne oppskriften du også.
    16. april 2010
  • 14 April 2010 - 02:01

    Pølselapskaus

    I dag drar vi en skikkelig gammel klassiker frem fra glemselen igjen, og ingenting er vel som hjemmelaget mat?
    14. april 2010
  • 13 April 2010 - 18:00

    Smushi og moderne dansk

    I bakgården mellom verdensberømthetene Georg Jensen og Royal Copenhagen midt i Strøget i Kongens by, serveres det fra The Royal Cafe smushi mellom to skiver mørkt brød. En hypermoderne tvist på det danske smørrebrød.
    13. april 2010
  • 13 April 2010 - 15:06

    Et godt oppgjør

    Natt til tirsdag kom årets lønnsoppgjør for ansatte i hotell, restaurant og reiseliv i havn.
    13. april 2010
  • 13 April 2010 - 10:00

    Skandinavisk matsuksess på norsk TV

    Etter ni år med suksess på utenlandske TV-seere, får matinteresserte nordmenn fjell, skog og mat hjem i stua.
    13. april 2010
  • 12 April 2010 - 21:00

    Dyrt og dårlig i Bergen

    Festspillene krever bedre restauranter og lanserer egen merkeordning.
    12. april 2010
  • 11 April 2010 - 02:00

    Oksestek med fløtegratinerte poteter

    Hvorfor ikke sette en god gammel klassiker på menyen denne søndagen i det vi serverer en deilig oksestek.
    11. april 2010
  • 10 April 2010 - 02:00

    En suppe som denne varmer godt en hustrig tirsdag

    Her er det kombinasjonen av tomat, chili og fiskekraft som skaper magi. Og best av alt: lettlaget som bare det.
    10. april 2010
  • 09 April 2010 - 17:50

    3. mai i Oslo - Smak italiensk raffinement i verdensklasse

    Campania har vokst frem som et av Italias nye, spennende områder. Møt mannen bak noen av regionens aller beste viner og smak viner i stjerneklasse.
    09. april 2010
  • 09 April 2010 - 13:00

    Magesjau på Hurtigruten

    - Diaréen var helt ukontrollert, sier passasjer.
    09. april 2010
  • 09 April 2010 - 11:25

    Gir brød til MGP-sirkuset

    Det blir både brød og sirkus i Telenor Arena i mai. Cateringfirmaet Stunt Squad skal fôre deltakere, crew og pressefolk.
    09. april 2010
  • 08 April 2010 - 02:40

    27. april i Oslo - Eksklusiv Bordeaux- og Rhônemiddag

    Møt en av verdens mest dynamiske, unge vinmakere, og kvinnen bak to av verdens mest berømte vinhus, Caroline Frey, til en enestående middag på Ekebergrestauranten.
    08. april 2010
  • 08 April 2010 - 02:00

    Linsesuppe med lam og koriander

    Denne deilige krydrete suppen er perfekt når du vil bruke opp det siste av påskelammet, eller bare har lyst på en smakfull rett.
    08. april 2010
  • 06 April 2010 - 17:00

    Kjemper mot konkurs i Porsgrunn

    Eierne av Friisebrygga Mat & Vin skylder over 130.000 kroner i skatt og avgtifter, men kan bli reddet av kronerulling.
    06. april 2010