Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 April 2010 - 16:01

    Bygderestauranter står på flere bein

    Restauranteiere på bygda må ha flere bein å stå på for å tjene penger.
    06. april 2010
  • 06 April 2010 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Påsken er atter en gang over, men du trenger ikke å stoppe å tenke på saftig og velsmakende kylling av den grunn.
    06. april 2010
  • 05 April 2010 - 02:00

    Pasta med røkt skinke

    I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt.
    05. april 2010
  • 04 April 2010 - 02:00

    Laksescalope med appelsinkokt fennikel

    De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv.
    04. april 2010
  • 03 April 2010 - 02:00

    Honningsmurt skankstek av lam

    En fantastisk rett med nesten alle påskens smaker står på menyen denne påskeaften. Fortsatt riktig god påske.
    03. april 2010
  • 02 April 2010 - 02:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    02. april 2010
  • 01 April 2010 - 02:00

    Ovnsbakt kylling med makaroni

    I ferien er det deilig å kunne ty til noe enkelt når man skal lage middag. Prøv bare denne oppskriften.
    01. april 2010
  • 31 Mars 2010 - 02:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    31. mars 2010
  • 30 Mars 2010 - 02:00

    Hjemmelagde seikarbonader med grønnsaker

    Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften.
    30. mars 2010
  • 29 Mars 2010 - 02:00

    Påskefrikassé

    Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken?
    29. mars 2010
  • 27 Mars 2010 - 01:25

    13. april i Oslo - Eksklusiv Rhône-og Châteauneuf-smaking

    Opplev et av verdens viktigste vinområder og smak noen av de største klassiske vinene i flere årganger i denne spennende kurset.
    27. mars 2010
  • 27 Mars 2010 - 01:16

    19. april i Oslo - Champagnesmaking med Toralf Bølgen

    Bli med på en unik smaking av champagne med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen.
    27. mars 2010
  • 26 Mars 2010 - 02:00

    Apéritifs store påskemeny 2010

    Vi gir deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. God påske til dere alle fra oss i Apéritif.
    26. mars 2010
  • 25 Mars 2010 - 02:00

    Lammeskavpanne

    Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag.
    25. mars 2010
  • 24 Mars 2010 - 02:00

    Kyllinglår i vinsaus

    Ikke glem de saftige og smakfulle kyllinglårene når du skal planlegge middag, for de er rimelige og kan brukes til så mangt.
    24. mars 2010
  • 22 Mars 2010 - 02:00

    Jegerburger (video)

    I dag serverer vi en enkel rett som gir deg en god smak av norsk natur, og du kan også se video av hvordan du går frem.
    22. mars 2010
  • 20 Mars 2010 - 02:00

    Sushi-håndruller med laks

    Det er ingen kunst å lage den deiligste sushi hjemme, og disse håndrullene er perfekte å starte med.
    20. mars 2010
  • 18 Mars 2010 - 17:34

    Giske godkjente menyen

    Næringsminister Trond Giske var til stede på Tjuvholmen Sjømagasin for å smake på menyen, som skal serveres til opptil 3 millioner besøkende i løpet av Expo.
    18. mars 2010
  • 18 Mars 2010 - 02:00

    Wok med kål og kylling

    Deilige hverdagsretter lages raskt når woken hentes frem, og denne oppskriften er virkelig verdt å prøve.
    18. mars 2010
  • 16 Mars 2010 - 20:00

    Pøser ut kjemikalier mot lakselus

    Bruken av kjemikalier mot lakselus i norske oppdrettsanlegg eksploderte i fjor. Mange er bekymret for villfisken.
    16. mars 2010
  • 16 Mars 2010 - 02:00

    Laksefilet med appelsin og grønnsaker

    Ikke bare er denne retten proppfull av smak, men den er også superrask å lage og dessuten kjernesunn.
    16. mars 2010
  • 15 Mars 2010 - 02:00

    Grønnsaksomelett med pesto og kylling

    Omeletter er raske, sunne retter som du kan forandre ettersom hva du har lyst på av innhold i.
    15. mars 2010
  • 13 Mars 2010 - 02:00

    Frikassé med kylling eller høns

    Sett av litt tid til å lage en skikkelig frikassé i dag, og du skal se at det blir en av familiens store favorittretter.
    13. mars 2010
  • 12 Mars 2010 - 18:00

    85 restauranter med i Just-Eat.no

    Just-Eat er mindre restauranters nye våpen i kampen om økte markedsandeler. Fra nå kan folk bestille mat på internett og få den tilkjørt fra sin nærmeste favoritt-restaurant.
    12. mars 2010
  • 12 Mars 2010 - 09:56

    Ikke bare chili og mais

    Fylte små maistortillas, fisk i mangosaus og maisgelé med jordbærmousse. Den kulinariske reisen i samtidens og fortidens Mexico er en eksotisk appetittvekker.
    12. mars 2010