Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Mai 2005 - 02:00

    Varmrøkt biff med nudler

    På en aldri så liten innlagt fridag serverer vi deg et lettilberedt middagsforslag. Dersom være tillater det kan du kanskje ta både familie og mat med ut på tur?
    05. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 17:15

    Nyhetene på polet mai 2005

    Mai blir ikke skjønnere enn når du kan boltre deg i deilige hvite dråper. Mainyhetene byr på godbiter for en hver lommebok.
    04. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 11:20

    La humla suse i Rosendahls ølglass

    Danske Rosendahl lanserer nye ølglass i en egen fortolkning av den klassiske tulipanformen. Ølglassene er i klart blyfritt glass og utviklet slik at de formmessig passer til den øvrige Grand Cru serien.
    04. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 10:51

    Matyoghurt fra TINE

    TINE lanserer i disse dager en fyldig og mager smakshever til mangfoldig bruk på kjøkkenet. Omsider, vil nok mange mene, som kjenner matyoghurt fra Sverige og Danmark.
    04. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 02:01

    Bedre enn noensinne

    Ukens vin er en godbit som finnes i alle polbutikker, og som nå er tilgjengelig i ny, friskere og forbedret utgave.
    04. Mai 2005
  • 03 Mai 2005 - 16:03

    Levende legende

    Vinene til Romano Dal Forno selges til mer enn det dobbelte av hva andre valpolicella- og amaroneprodusenter oppnår. Og det er kamp om hver flaske.
    03. Mai 2005
  • 03 Mai 2005 - 02:00

    Frankrike hedrer Robert G. Mondavi

    Robert G. Mondavi, grunnlegggeren av den amerikanske vindyrkningskulturen, er blitt slått til ridder av den franske "l'Ordre National de la Légion d'Honneur".
    03. Mai 2005
  • 02 Mai 2005 - 17:46

    Grønt er god butikk

    Den engelske puben har tradisjonelt vært ganske brun. Men i London er noen puber grønne og demonstrerer at bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd.
    02. Mai 2005
  • 02 Mai 2005 - 11:04

    Vant restaurantbesøk til 1 500 kr

    Mange over hele landet var med i konkurransen om å vinne et restaurantbesøk til en verdi av 1500 kroner. Her er vinnerne.
    02. Mai 2005
  • 02 Mai 2005 - 02:00

    Trylleburger med rosa og grønn saus

    Dette middagstipset bør gå rett hjem hos barna. Burger, servert med slike morsomme sauser, smaker selvsagt like godt. Nydelig øl kan likevel vi voksne unne oss til retten.
    02. Mai 2005
  • 29 April 2005 - 16:45

    Spennende mangfold

    India står klar til å erobre arenaen for spesialkaffe. Du har mye å glede deg til.
    29. april 2005
  • 29 April 2005 - 02:00

    Ekjord fornøyd med direktoratets beslutning

    Sosial- og helsedirektoratet har imøtekommet begjæringen fra Ekjord AS om å utsette en eventuell inndragning av selskapets bevilling. Det betyr at Ekjords virksomhet fortsetter som normalt inntil klagen på vedtaket om tre måneders inndragning er ferdigbeh
    29. april 2005
  • 28 April 2005 - 17:00

    24. mai i Oslo - Cognacsmaking med Martell

    Thierry Giraud, Martell Brand Ambassador, kommer til Norge for å fortelle om Martell. Få med deg det spennende foredraget mens du smatter på hele 10 av Martells produkter.
    28. april 2005
  • 28 April 2005 - 02:00

    Stratos får uteservering til 03.00

    Selskapslokalene Stratos på Youngstorget i Oslo, nærmere bestemt på toppen av folketeaterbygningen, har fått innvilget skjenkebevilling til klokken 03.00 utendørs. Dette kan daglig leder ved Stratos, Tom Ødegården, fortelle Apéritif.
    28. april 2005
  • 27 April 2005 - 02:01

    Prisgunstig til sjømaten

    Ukens vin er et fullgodt alternativ til og et bedre kjøp enn de fleste chabliser. Samtidig som det er umulig å avsløre dens identitet.
    27. april 2005
  • 27 April 2005 - 02:00

    Bruschetta

    Bruschetta kan du lage med en rekke gode råvarer. Ofte benyttes det ikke kjøtt, men kun tomater, parmesan, olivenolje og godt salt. I dag er den imidlertid laget med pastrami og mozzarella.
    27. april 2005
  • 26 April 2005 - 14:51

    Velfortjent løft

    En lang rekke ambisiøse vinprodusenter innen Valpolicella Classico har løftet vinens status betraktelig. Her møter du tre av dem.
    26. april 2005
  • 26 April 2005 - 02:00

    Amerikanske Constellation Brands Inc. legger inn bud på Allied Domecq?

    Amerikanske Constellation Brands Inc. kunngjorde mandag at de vurderer å legge inn et konkurrerende bud på Allied Domecq. Dette etter at Pernod Ricard tidligere denne måneden kom med sitt ekstreme kjøpstilbud.
    26. april 2005
  • 26 April 2005 - 02:00

    20 cm snø i Hermitage

    Rhônedalen ble sist uke umiddelbart forvandlet til vinterlandskap da 20 cm snø plutselig lavet ned.
    26. april 2005
  • 25 April 2005 - 13:37

    Fisk for fiskevegreren

    Sverdfisk er det nærmeste du kommer kjøtt, og dermed perfekt for familier med fiskevegring. Når du tilbereder denne eksklusive råvaren etter oppskriften blir det saftig og ikke minst vårlig friskt. Selvsagt med drikke til som passer så vel retten som årst
    25. april 2005
  • 22 April 2005 - 16:16

    20. mai i Oslo - Kokkekurs med vårens råvarer

    Nå kan du sammen med noen av landets mest profilerte kokker lære deg å lage god mat. Du vil også lære mer om mangfoldet av vårens gode råvarer og hvordan de kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge.
    22. april 2005
  • 22 April 2005 - 02:00

    Vinexpo 2005: Verden forandres, Vinexpo tilpasser seg

    Alle de 41.000m² utstillingsareal på Vinexpo er nå utsolgt. Utstillere fra 47 land vil delta på den verdensledende vin og brennevinsmessen som arrangeres fra 19. til 23. juni 2005 i Bordeaux. Produkter fra en lang rekke gamle og nye distrikter vil bli pre
    22. april 2005
  • 22 April 2005 - 02:00

    Pernod Ricard kjøper Allied Domecq (oppdatert)

    Pernod Ricard er på god vei til å bli verdens nest største drikkevarebaserte bedrift. Dette er et faktum etter at et bud på kjøp av Allied Domecq ble godtatt onsdag 20.april.
    22. april 2005
  • 22 April 2005 - 02:00

    Ekjord mister bevillingen

    Vindistributøren Ekjord klager inn avgjørelsen om at selskapet skal miste retten til å drive engrossalg i tre måneder. Saken kan havne i retten.
    22. april 2005
  • 21 April 2005 - 21:42

    9. mai i Oslo - Smak hele Toscana på én kveld

    Bli med og smak hele ni flotte viner fra familien Cecchi som har en enorm kunnskap om og kjærlighet til Toscana. Dette gjenspeiler seg i deres unike, distinktive og innovative vinproduksjon. Fortsatt ledige plasser til dagens smaking!
    21. april 2005