Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 31 Mai 2005 - 02:00

    Nye retningslinjer for Vinmonopolets ansatte på vinsmakinger

    Etter at både Vinmonopolets og VBFs granskningsutvalg har konkludert med at det ikke er påvist noen systematisk smørekultur, er VBF fornøyd med tegn på at forholdet nå normaliseres med at ansatte på Vinmonopolet igjen kan delta på vinsmakninger.
    31. Mai 2005
  • 31 Mai 2005 - 02:00

    Frithjof Nicolaysen ny leder for europeiske importører

    Frithjof Nicolaysen, innkjøpsdirektør i Arcus Gruppen, har blitt valgt som ny leder av European Federation of Wine & Spirit Importers & Distributors (EFWSID), som samler alle vin og brennevinsimportørforeningene i Europa.
    31. Mai 2005
  • 30 Mai 2005 - 17:50

    Is uten kompromisser

    Tre isglade karer på Kolbotn sørger for at du kan få kjøpt iskrem og sorbeter som er langt bedre enn det selv restaurantene klarer å lage.
    30. Mai 2005
  • 30 Mai 2005 - 16:08

    Forførende kurver

    Straks er juni her, med sommer og sol og kanskje spontane turer ut i naturen. Om dere så ikke kommer lenger enn til nærmeste blomstereng, skal det ikke stå på matfølget. Fyll kurven med godsaker og kom deg ut!
    30. Mai 2005
  • 27 Mai 2005 - 18:17

    15. juni i Oslo - Lær å mikse sommerens drinker

    Nå som sommeren står for døren lærer vi deg å mikse deg frem til sommerens deiligste drinker.
    27. Mai 2005
  • 27 Mai 2005 - 13:13

    Verdens beste te støtter tsunamiofrene

    I følge tekjennere er Dilmah-teen fra Sri Lanka kanskje verdens aller beste te. Nå er den tilgjengelig i Norge.
    27. Mai 2005
  • 27 Mai 2005 - 12:10

    Stripete pålegg på tube

    Glad i både kaviar og ost? Nå får du begge deler i en tube og attpåtil i striper når du klemmer den ut på brødskiva.
    27. Mai 2005
  • 27 Mai 2005 - 02:01

    Ukens drink Boy Delicious

    Siste drink ut i årets mai måned blir en spennende og i særdeleshet bærfruktig smaksbombe. Utpå sommeren kan du kanskje til og med plukke bærene selv?
    27. Mai 2005
  • 27 Mai 2005 - 02:00

    Afrikansk kylling Yassa

    Denne fredagen velger vi oss kylling. Vi lover deg et smaksrikt og mettende måltid er dagens vinforslag virkelig får bryne seg. Har du anledning - la kyllingstykkene godgjøre seg litt lengre i marinaden.
    27. Mai 2005
  • 27 Mai 2005 - 02:00

    Arcus inviterer til 3-stjerners kokkekamp

    Kokk? Ambisiøs? Kreativ? Rekrutteringen til årets store kokkekonkurranse Linie Award er i gang. Nå har du muligheten til å bli Norges nye stjernekokk.
    27. Mai 2005
  • 26 Mai 2005 - 11:03

    Mettende blåskjell

    Et blåskjellmåltid må ikke nødvendigvis nytes sammen med hvitvin. Både rosé- og rødvin smaker himmelsk til.
    26. Mai 2005
  • 26 Mai 2005 - 02:00

    Finnbiff med ostesaus

    Frossen finnbiff er nær sagt alltid å finne i frysedisken. Under jakta er selvsagt ferskt kjøtt å foretrekke, men vi skal nok klare oss likevel. Spesielt når vi kan nyte de gode vinene.
    26. Mai 2005
  • 25 Mai 2005 - 10:30

    Kjempetest av sommerens øl

    Apéritif har testet i alt 34 lyse ølmerker, både med og uten sommerlig etikett. Du har all grunn til å fryde deg over årstiden.
    25. Mai 2005
  • 25 Mai 2005 - 02:01

    Vellykket ny resept

    Ukens vin har etter flere tiår på det norske markedet fått en sårt tiltrengt reseptfornyelse. Den er nå friskmeldt og betydelig sprekere.
    25. Mai 2005
  • 25 Mai 2005 - 02:00

    Vinmakeren Philippe Engel er død

    Den kjente vinmakeren Philippe Engel døde sist uke av hjerteattak. Det skjedde mens 49-åringen ferierte på Tahiti.
    25. Mai 2005
  • 23 Mai 2005 - 16:50

    Alt for chardonnay

    Mens hele vinverdenens fokus er rødvin, går Danie de Wet den motsatte veien. Og hvis du trodde at ny verden-chardonnay var gått ut på dato, har du ikke smakt hans viner.
    23. Mai 2005
  • 23 Mai 2005 - 12:58

    6. juni i Oslo - Opplev Deinhard på Ekebergrestauranten

    Allerede den 6. juni er det duket for en herlig middag der Deinhards vinmaker Mattias Walter geleider oss gjennom produsentens flotte viner.
    23. Mai 2005
  • 23 Mai 2005 - 02:00

    Pernod fyller 200 år

    I år er det hele 200 år siden Frankrikes anissmaksatte favorittdrikk, Pernod, så dagens lys.
    23. Mai 2005
  • 21 Mai 2005 - 02:00

    Steinbitpizza med grillede grønnsaker

    Steinbitpizza, eller pizza bianco (i Italia), er lørdagens fiskemåltid. Kanskje en ny måte å få barna til å spise fisk på? Drikkeforslagene får de selvsagt ingen nytte av.
    21. Mai 2005
  • 20 Mai 2005 - 19:09

    Intens berøring

    Desserten i det moderne måltidet skal være en intens siste berøring og må samtidig fungere på samme måte som elementene den følger etter.
    20. Mai 2005
  • 20 Mai 2005 - 02:01

    Impulsiv vodka

    På vei inn i den noe mer impulsive årstiden serverer vi deg en frisk vår/sommer-drink basert på vodka med sitron-smak. Dette er en deilig og nedkjølende drink for late sommerdager.
    20. Mai 2005
  • 20 Mai 2005 - 02:00

    Svensk konferanse om lokal og regional mat

    27. - 28. september 2005 arrangeres det i Gøteborg i Sverige en europeisk konferanse om lokal og regional mat.
    20. Mai 2005
  • 19 Mai 2005 - 02:00

    Kyllingwok med guacamole

    En av mai måneds korte arbeidsuker er straks over. Lette kyllingretter er noe vi alltid vender tilbake til. Raskt å lage i stand, og velsmakende sammen med en deilig hvitvin.
    19. Mai 2005
  • 19 Mai 2005 - 02:00

    Penfolds selger primeur

    Det australske vinhuset Penfolds har annonsert at de starter salget for to av deres toppviner i "en primeur"-markedet.
    19. Mai 2005
  • 18 Mai 2005 - 16:55

    Islandsk mat og moro

    Den kreative danske kokken René Redzepi vant hovedprisen i den islandske matfestivalen Food & Fun med sauetunge, nyrer og skyr.
    18. Mai 2005