Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 Juli 2005 - 11:14

    Jubileumsakevitt

    For få dager siden ble Morsa Unionsaquavit lansert - i anledning feiringen av 100-årjubileet for unionsoppløsningen med Sverige.
    04. juli 2005
  • 01 Juli 2005 - 18:17

    Brimiost fra Sogn, Slow Foods første norske presidium

    I bygdene og på setrene i indre Sogn har det blitt laget hvit og brun geitost av fersk, upasteurisert (rå) melk i hundrevis av år. Den lille bygden Undredal har en særdeles sterk, sammenhengende tradisjon for å lage slik ost.
    01. juli 2005
  • 01 Juli 2005 - 12:16

    Hvem vant Smoothie-konkurransen?

    Det kom inn flere enn 500 forslag til vår store smoothie-konkurranse. Kreativiteten var det ikke noe å si på, og her får du se finaleoppskriftene samt hvem vinneren ble.
    01. juli 2005
  • 01 Juli 2005 - 02:01

    Slik lager du Piña Colada

    En erkeklassisk drink sånn utpå sommeren. Rom er en spennende råvare i drinker, og her har du muligheten til å selv teste ut det som kanskje blir en av sommerens favoritter.
    01. juli 2005
  • 01 Juli 2005 - 02:00

    Ny salgs- og markedsdirektør i Mack:

    Kari H. Slaattelid (40) er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør i Macks Ølbryggeri. Hun leder i dag TVTromsø og har 15 års erfaring fra hotell- og serveringsbransjen.
    01. juli 2005
  • 01 Juli 2005 - 02:00

    Norsk øl i egen forening

    Norske bryggerier samles nå under det gamle navnet Den norske Bryggeriforening. - Bryggeriene er under stort press fra utlandet og vi skal jobbe for å bevare norsk bryggeriindustri og ølkultur, sier direktør Helge Hasselgård.
    01. juli 2005
  • 30 Juni 2005 - 16:02

    Nyhetene på polet juli 2005

    Vinmonopolets satsing på rimeligere viner er bare delvis vellykket. De hvite er best.
    30. juni 2005
  • 29 Juni 2005 - 02:01

    Varme for mørke sommerkvelder

    Når skyene truer og kveldene blir mørkere, er det god trøst i en tett og mørk rødvin. Her har du to røverkjøp.
    29. juni 2005
  • 29 Juni 2005 - 02:00

    Melder Ekjord til Konkurransetilsynet

    Vinimportøren Ekjord blir nå meldt til Konkurransetilsynet av Vin- og brennevinsleverandørenes forening.
    29. juni 2005
  • 29 Juni 2005 - 02:00

    Nøgne Ø i pluss

    Det lille ølbryggeriet, Nøgne Ø, i Grimstad, kan endelig se at regnskapet går i pluss.
    29. juni 2005
  • 28 Juni 2005 - 19:28

    Litt lett og godt med Apéritif

    En helt ny seksjon for deg som vil leve litt lettere, en seksjon helt fri for advarende pekefingrer. Derimot en seksjon som selvfølgelig satser på deilig lett mat og nytelse.
    28. juni 2005
  • 28 Juni 2005 - 14:00

    Kjempetest av espressomaskiner

    Nordmenn kjøper stadig mer espressokaffe til hjemmebruk. Nå har Norsk Kaffeinformasjon testet samtlige maskinmerker som selges i Norge. Du må ut med ca 5 000 kroner for å få en av de beste maskinene, viser testen.
    28. juni 2005
  • 28 Juni 2005 - 02:00

    Scandic med økologisk kaffe på alle sine hoteller i Norge

    Fra juni i år får alle Scandics gjester servert økologisk kaffe. - Scandic har lenge jobbet med et frokostkonsept med flest mulig økologiske produkter. Nå er også kaffen på plass, sier Anders Hellegård, Coordinator F&B Operations. Den økologiske kaffen le
    28. juni 2005
  • 27 Juni 2005 - 17:19

    Hva er Trappist-øl?

    Trappist-øl er en av de få øltypene som har et lovbeskyttet navn. For å kunne ha betegnelsen Trappist-øl (Trappistenbier eller Bière des Pères Trappistes), må det være brygget i et av de seks trappistklostrene, som alle nå befinner seg i Belgia.
    27. juni 2005
  • 24 Juni 2005 - 02:00

    Richard Juhlin ble Champagne Writer of the Year

    Louis Roederer International Wine Writer's Awards ble denne uken utdelt til personligheter innen vinjornalistikk.
    24. juni 2005
  • 24 Juni 2005 - 02:00

    Roberto Bava leide Boeing 737 til Vinexpo for sine oppgitte kolleger

    Roberto Bava i Piemonte var så frustrert over sine vinkollegers klager over deres økonomiske problemer at han like godt leide et Boeing 737 og fraktet dem over til Bordeaux for en dag.
    24. juni 2005
  • 24 Juni 2005 - 02:00

    Avviser påstander fra Ekjord AS om ulovlig bransjeatferd

    I forbindelse med behandlingen av Ekjordsaken er det blitt fremsatt påstander fra selskapet om at det er vanlig praksis å selge alkoholholdig drikke uten nødvendig bilag og dokumentasjon. Dette er en påstand som Vin- og brennevinleverandørenes forening (V
    24. juni 2005
  • 23 Juni 2005 - 17:14

    Test av sørafrikansk pinotage og shiraz

    Utvalget her til lands av sørafrikanske viner av druene pinotage og shiraz bør ikke være representativt for hva som er mulig å få ut av de to druene. Til det er det generelle nivået altfor dårlig, noe testen av hele 43 viner viser.
    23. juni 2005
  • 22 Juni 2005 - 18:37

    Ekjords vin- og spritbevilling blir ikke inndratt

    Opphevingen av vedtaket betyr at du som kunde i sommer likevel får kjøpt viner fra Torres og en rekke andre gode produsenter innen Ekjords portefølje.
    22. juni 2005
  • 22 Juni 2005 - 15:40

    Test av roséviner

    Tilbudet av roséer i Norge er for tiden enormt. Etter å ha testet i alt 62 viner fra hele verden, kan Apéritifs panel underskrive på at det er all grunn til å glede seg over kvaliteten.
    22. juni 2005
  • 22 Juni 2005 - 02:01

    Shiraz med italiensk aksent

    Ukens viner passer så vel til den forestående St. Hans-feiringen som til enhver annen anledning med god mat i sentrum. Prisreduksjoner juli 2005 er nå tatt med.
    22. juni 2005
  • 21 Juni 2005 - 12:25

    Verdifull arv

    I familiebedriften Weingut Eugen Müller har ønsket om å levere et ultrarent uttrykk for "der Forster riesling" førsteprioritet. Og det til svært gunstige priser.
    21. juni 2005
  • 20 Juni 2005 - 10:20

    300 boksviner på et brett

    Lurer du på hvilken boksvin du skal kjøpe har aperitif.no svaret. Vi gir deg opplysninger om flere enn 300 boksviner. For mange av dem foreslår vi også hva du kan spise til.
    20. juni 2005
  • 20 Juni 2005 - 10:19

    Vi kårer Norges beste amatørkokk

    Høstens store konkurranse er NM for amatørkokk som arrangeres av VG Nett og aperitif.no i samarbeid med Gastronomisk Institutt. Legg deg i trening nå. Finalen går under messen All Verdens Vin i Oslo Spektrum 25. september.
    20. juni 2005
  • 20 Juni 2005 - 10:05

    Ny norgesmester i grilling

    Ny norsk grillmester ble Gilde BBQ Team. Jevnt høyt nivå og spareribs med smak av himmelen, sikret seieren i årets grill-NM.
    20. juni 2005