Sommerbris
Fremgangsmåte
Fyll mikser med frisk jordbær sammen med noe knust is, naturell yoghurt, skivet banan, honning og litt vaniljesukker. Tilsett melk etter behov dersom man ønsker smoothien mer flytende.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fyll mikser med frisk jordbær sammen med noe knust is, naturell yoghurt, skivet banan, honning og litt vaniljesukker. Tilsett melk etter behov dersom man ønsker smoothien mer flytende.
Sendt inn av Elisabeth Helen Myklebust, 6002 Ålesund
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEnkeltdrueviner både av det ytterst lokale og det mer internasjonale slaget, men alltid biodynamisk dyrket og naturlig laget, det er den for Libanon unike formelen til Maher Harb.
Les hele sakenDet må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.
Les hele sakenDen italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele sakenLammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.
Les hele sakenEnkeltdrueviner både av det ytterst lokale og det mer internasjonale slaget, men alltid biodynamisk dyrket og naturlig laget, det er den for Libanon unike formelen til Maher Harb.
Les hele sakenDet må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.
Les hele sakenSøte pærer kombinerer utrolig godt med en smaksrik kremet ost, som gorgonzola eller annen type om du ikke liker blåmuggkarakteren.
Les hele sakenStadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?
Les hele sakenDu baker rett og slett eplene. Utrolig godt, og en super løsning når du har epler som ingen lenger vil spise.
Les hele sakenDen italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele saken