Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 09 Juni 2005 - 02:00

    Indrefilet surret i spekeskinke

    Vi spanderer på oss svineindrefilet. Litt spekeskinke surret rundt forsterker smaksbildet, og den myke merlotvinen håperr vi passer godt til resten av tilbehøret du selvsagt også får oppskriftene til.
    09. juni 2005
  • 09 Juni 2005 - 02:00

    Biodynamisk parade

    For andre gang under Vinexpo arrangeres en omfattende smaking av biodynamiske viner fra hele Frankrike. Utstillerlisten inneholder en lang rekke toppnavn.
    09. juni 2005
  • 08 Juni 2005 - 18:18

    Sommerbris

    Dagens oppskrift i vår konkurranse der du kan vinne gavekort til 5000 kroner eller smoothiesblender er det Elisabeth helen Myklebust fra Ålesund som har sendt oss. Bli med du også!
    08. juni 2005
  • 08 Juni 2005 - 13:24

    Koker på Karl Johan

    Til helgen (10. - 12. juni) skal landets beste kokkelærlinger koke på Karl Johan i Oslo. Da skal de bevise at norske mattradisjoner kan være både trendy og ungdommelige. Du kan være publikum.
    08. juni 2005
  • 08 Juni 2005 - 10:18

    Vinn gavekort til 5000 kroner

    Send oss din smoothie-oppskrift og du kan vinne et gavekort på hele 5 000 kroner eller en av to Kenwood Smoothiesblendere.
    08. juni 2005
  • 08 Juni 2005 - 02:01

    Løssluppent til sommerfesten

    Når festen foregår utendørs, er det viktig at vinfølget ikke er for seriøst. Men den behøver slett ikke være i boks av den grunn.
    08. juni 2005
  • 08 Juni 2005 - 02:00

    Fisk som håndmat

    Fiskeburgere er ikke et ukjent fenomen for dem som allerede har forsøkt seg på dette. Imidlertid er det rom for variasjoner, noe disse tre oppskriftene viser til fulle.
    08. juni 2005
  • 08 Juni 2005 - 02:00

    Nytt hemmelig våpen

    Årets store nyvinning innen kjøkkenmaskiner, fra miljøet rundt El Bulli i Spania, er så grensesprengende at det endelige bruksområdet ennå ikke er klart.
    08. juni 2005
  • 07 Juni 2005 - 19:23

    Kaffe-banan smoothie

    Første konkurranseoppskrift er det Therese Kästel Bergesen fra Fyllingsdalen som står for. Denne ser jo riktig lekker ut!
    07. juni 2005
  • 07 Juni 2005 - 17:50

    Fortsatt veldig hvitt

    Sør-Afrikas vinindustri er fortsatt svært hvit. Derfor får Ntsiki Biyelas inntreden som landets første fargede kvinnelige winemaker stor og velfortjent oppmerksomhet.
    07. juni 2005
  • 07 Juni 2005 - 02:00

    Unionsoppløsningsmeny

    I dag er det 100 år siden unionen med svenskene ble oppløst. Dette feirer vi med en tre-retters meny der du får forslag til flere for- og hovedretter.
    07. juni 2005
  • 07 Juni 2005 - 02:00

    Internasjonal Tørrfiskfestival i Bergen

    Denne helgen er det nasjonal konferanse for Norsk Tradisjonsfisk. Mange spennende utstillere og smaksprøver skal gi deg et godt innblikk i hva denne bransjen kan gi.
    07. juni 2005
  • 06 Juni 2005 - 14:45

    Få Ukens vin på MMS én uke før alle andre

    Bestill Ukens vin på MMS og les om den en hel uke før alle andre kan se den på nettet. Dermed står du først i polkøen.
    06. juni 2005
  • 06 Juni 2005 - 14:25

    Vinn gavekort til 5 000 kroner i vår store smoothie-konkurranse

    Send oss din smoothie-oppskrift og du kan vinne et gavekort på hele 5 000 kroner eller en av to Kenwood Smoothiesblendere.
    06. juni 2005
  • 05 Juni 2005 - 02:00

    Dampet Norsk Kveite

    Kveita er en av våre yndlingsfisker. Kanskje ikke direkte billig, men så får du også masse god smak og en vinvennlig karakter mot den hvite spanjolen vi anbefaler.
    05. juni 2005
  • 04 Juni 2005 - 09:00

    Seiersmenyen

    Siste italienske middag ut før det spennende oppgjøret på Ullevål er en fullverdig tre-retters italiensk meny. Måtte det beste laget vinne!
    04. juni 2005
  • 03 Juni 2005 - 12:21

    Tortelloni con Ricotta e Spinaci

    Noe så enkelt som en pastarett kan gjerne fylle rollen som dagens italienske måltid. Det er jo ett av Italias mange gode varemerker. Selvsagt får du også tips til en elegant og svært rimelig italiensk hvitvin.
    03. juni 2005
  • 03 Juni 2005 - 02:01

    Dette er drinken Enok

    Dette kan meget vel bli denne sommerens favorittdrink. Her finner du masse smak og høy grad av friskhet, akkurat hva du trenger en varm sommerkveld.
    03. juni 2005
  • 02 Juni 2005 - 02:00

    Røykeloven kveler restauranter

    I løpet av årets fem første måneder gikk 166 bedrifter i hotell- og restaurantnæringen konkurs. Det er syv flere enn i samme periode i fjor, viser ferske tall fra CreditInform.
    02. juni 2005
  • 01 Juni 2005 - 11:44

    På barrikadene for kvalitet

    Et vellykket barbesøk er avhengig av tre faktorer: folkene bak, strukturen og service. Alt henger sammen. En bar er slett ikke bare en bar for Chris Spencer.
    01. juni 2005
  • 01 Juni 2005 - 09:01

    Chablis for alle

    Å finne en chablis som passer deg eller en spesiell anledning er både vanskelig og enkelt. Her får du en rask rundtur med stigende vanskelighetsgrad.
    01. juni 2005
  • 31 Mai 2005 - 13:30

    Amerikas eldste vingård

    Casa Madero i Parras-dalen holder stand som en av de beste vinprodusentene i Mexico.
    31. Mai 2005
  • 31 Mai 2005 - 02:00

    Matkunstnere klar for Ålesund

    De 12 finalistene til årets Norgesmesterskap i Kokkekunst er nå klare. Finalistene kommer fra hele landet, fra Honningsvåg i nord til Stavanger i sør. Norgesmesteren kåres under Den Norske Matfestivalen som arrangeres i Ålesund i tiden 24.-28. august.
    31. Mai 2005
  • 31 Mai 2005 - 02:00

    Chivas lanserer 18 Gold Signature

    Chivas Regal, som regnes som det mest prestisjefylte whiskymerket i verden, relanserer nå deres topprangerte produkt, Chivas Regal 18 Y.O., i et forsøk på å styrke merkenavnet Chivas.
    31. Mai 2005
  • 31 Mai 2005 - 02:00

    Rødvin hjelper mot grå stær

    Ifølge ny forskning kan moderate mengder rødvin minske sjansen for at man får grå stær.
    31. Mai 2005