Mandag er restedag, men det behøver ikke bety en kjedelig gjentakelse. For her kombineres rester av kokte grønnsaker med rester av pasta og pesto - fra butikken eller din egen.
Vi går for en rett med svinefilet som kan virke litt omstendelig denne fredagen. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Lillehammers fine dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.
Skulle du leve i den tro at hakkebøff er den danske versjonen av bankekjøtt, så tar du nok helt feil. Det er kjøttdeig eller karbonadedeig det her dreier seg om. Danskene elsker sin hakkebøf. Det er lett å forstå.
Lillehammers fine dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.
Bak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.