- Skyll og del blomkålen opp i små buketter.
- Varm smør i en panne.
- Stek blomkålen i noen minutter ved middels varme.
- Pisk sammen egg og cottage cheese.
- Smak til med salt og pepper.
- Ha oppi vårløk i små biter.
- Hell over blomkålen og la stå til omeletten har satt seg.
- Den skal være fuktig på overflaten. Ha over dill og server med godt brød.
Tips:
I stedet for blomkål kan du bruke rosenkål eller nykål.
Tips2:
Omeletten kan også serveres sammen med røykelaks eller spekemat.
Tips3:
Den egner seg veldig godt til et koldtbord, men da kan du steke den i en godt smurt langpanne ved 180 grader i 15 minutter. Eventuelt i porsjonsformer.
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev