04 Mars 2015 - 11:58
Nyhet - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
04. mars 2015
-
04 Mars 2015 - 11:57
Nyhetene på polet mars 2015 - øl
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 11:56
Nyhetene på polet mars 2015 - øvrige varer
04. mars 2015 -
04 Mars 2015 - 06:00
Knallkjøp fra Sør-Italia
Denne vinen er ikke bare et veldig godt kjøp, den er også laget etter så naturlige prinsipper som mulig.04. mars 2015 -
03 Mars 2015 - 17:07
Nå må han trene til to konkurranser
Mathias Thoresen fra Brasserie France skal representere Norge i WorldSkills i Brasil.03. mars 2015 -
03 Mars 2015 - 16:30
Snart kommer meksikansk kaffe dyrket av nordmenn
Mexico er i ferd med å bevise at landet er en kaffestormakt også når det gjelder kvalitet. Norske interesser er med på suksessen.03. mars 2015 -
02 Mars 2015 - 17:15
Tar med seg komle til Milano
Christian André Pettersen fra Spiseriet i Stavanger skal representere Norden i S.Pellegrino Young Chef 2015.02. mars 2015 -
27 Februar 2015 - 12:00
Lag vinterens herligste drink
Du kan ikke bli annet enn positiv ved synet av denne drinken. Best av alt: Du har det meste i barskapet allerede.27. februar 2015 -
27 Februar 2015 - 10:18
Drømmer du om Thailand? Da bør du ta en titt på dette
På den thailandske øya Koh Lanta driver norske Junie Kovacs en populær matlagingsskole som trekker folk fra hele verden.27. februar 2015 -
26 Februar 2015 - 13:10
Denne kaken forkorter vinteren
I hvert fall smaker den himmelsk av hylleblomst som samtidig er godt mot vinterslapphet.26. februar 2015 -
26 Februar 2015 - 10:13
Ingen nye norske Michelin-stjerner
I den nye nordiske Michelin-guiden er det mange nye stjerner, men ingen nye norske.26. februar 2015 -
26 Februar 2015 - 06:00
Barolo som smaker som en grand cru burgunder? Ja, takk!
Med en slik barolo som denne får du en smak av både nebbiolo og pinot noir.26. februar 2015 -
25 Februar 2015 - 10:05
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Litt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Her er våre 13 forslag til thaiinspirerte middagsretter.25. februar 2015 -
25 Februar 2015 - 10:00
Tar thaikjøkkenet til nye høyder
Ian Kittichai er en levende legende innen thaikjøkkenet som han ikke er redd for å lage sin vri på. Uansett hva han gjør, blir det til gull. Årsaken er ifølge hans kone at han aldri slutter å lære seg nye ting og at verdsetter kollegers kunnskaper og tale25. februar 2015 -
25 Februar 2015 - 06:00
Prøv denne supre vinen til torsk
Om du absolutt vil ha rødvin til torsk, gjør denne en god jobb.25. februar 2015 -
24 Februar 2015 - 12:56
Denne puben har faktisk to Michelin-stjerner
Hos gastropubkokken Tom Kerridge stopper alt som heter moderasjon ved kjøkkendøra. Det har gitt ham to Michelin-stjerner.24. februar 2015 -
24 Februar 2015 - 10:40
Stell pent med fisken
Nyere forskning viser hvor viktig riktig behandling av fisk er for oss som skal nyte sjøens delikatesser. Les mer om hvorfor, og ikke minst hvordan, du sikrer kvaliteten.24. februar 2015 -
23 Februar 2015 - 01:00
En omelett med mye godt i er alltid populært
Middagsretter som nærmest lager seg selv mens du gjør andre ting - det er nettopp en slik oppskrift vi gir deg denne mandagen.23. februar 2015 -
22 Februar 2015 - 18:17
Naturvin, melk og hasj
Naturvin er den mest omdiskuterte vintrenden de siste årene. Og hvor frontene er som hardest.22. februar 2015 -
21 Februar 2015 - 01:05
Ovnsbakt kveite med sherry og grønnsaker
Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.21. februar 2015 -
20 Februar 2015 - 12:00
I kveld vil jeg ha noe i kaffen
Espresso martini er en ytterst forførende drink. Omtrent som en konsentrert latte – bare mye bedre.20. februar 2015 -
19 Februar 2015 - 11:10
By på nybakte scones – det tar kortere tid enn du tror
Eller enda bedre: Sett de unge i arbeid i vinterferien, så møtes du av duften av nybakte scones når du kommer hjem.19. februar 2015 -
19 Februar 2015 - 10:19
Ylajali stenger - og reåpner senere
Even Ramsvik og teamet er klar for nye utfordringer når de legger ned millionsuksessen Ylajali ved slutten av året.19. februar 2015 -
19 Februar 2015 - 10:15
Dette er Fifty Shades of Grey-vinene
Skal du ta den helt ut, må du ikke bare lese bøkene og se filmen, men også drikke vin som det gjøres i Fifty Shades of Grey.19. februar 2015 -
19 Februar 2015 - 06:00
En Gaja til 215 kroner? Ja, det er helt sant
Angelo Gaja har for mange vinelskere guddommelig status. Om du ikke er blant dem ennå, kan du for en rimelig penge teste deg selv.19. februar 2015