Omeletter er raske, sunne retter som kan forandres i det uendelige. Alt etter hva du har lyst på eller hva kjøleskapet byr på.
Dagens rett
En omelett med mye godt i er alltid populært
Middagsretter som nærmest lager seg selv mens du gjør andre ting - det er nettopp en slik oppskrift vi gir deg denne mandagen.
Redaksjonen
23 Februar 2015 - 01:00
Ekstra god bondeomelett
Fremgangsmåte
- Stek kjøttdeig i en stekepanne med smør eller olje.
- Pisk sammen egg, vann, muskatnøtt, litt salt og pepper.
- Skjær poteter, tomater og purre i skiver.
- Legg kjøttdeig, potetskiver og purre lagvis i en ildfast form.
- Hell over eggene.
- Legg tomatskivene på toppen.
- Stekes i ovn på 180 grader i 20 minutter dekket til med aluminiumsfolie.
- Server med en frisk salat og godt brød ved siden av.
Tips:
I stedet for kjøttdeig kan du bruke rester av kjøtt - eller fisk. Da behøver du ikke steke det først.
Osterester er også topp å tilsette eggeblandingen.
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå