Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Mai 2005 - 14:31

    I en egen klasse

    Allesverloren i Swartland skiller seg ut fra den store mengden av sørafrikanske viner, ikke bare gjennom stil men også druevalg.
    10. Mai 2005
  • 06 Mai 2005 - 09:42

    En kanadisk en til Irish coffee?

    Kanadisk whisky er hovedingrediens i denne utgave av Ukens drink. Et finfint alternativ til skotsk whisky når man skal sette smak til drinker, og ikke minst; irish coffee.
    06. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 16:15

    Nyhetene på polet mai 2005

    Mai blir ikke skjønnere enn når du kan boltre deg i deilige hvite dråper. Mainyhetene byr på godbiter for en hver lommebok.
    04. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 01:01

    Bedre enn noensinne

    Ukens vin er en godbit som finnes i alle polbutikker, og som nå er tilgjengelig i ny, friskere og forbedret utgave.
    04. Mai 2005
  • 03 Mai 2005 - 15:03

    Levende legende

    Vinene til Romano Dal Forno selges til mer enn det dobbelte av hva andre valpolicella- og amaroneprodusenter oppnår. Og det er kamp om hver flaske.
    03. Mai 2005
  • 29 April 2005 - 15:45

    Spennende mangfold

    India står klar til å erobre arenaen for spesialkaffe. Du har mye å glede deg til.
    29. april 2005
  • 28 April 2005 - 16:00

    24. mai i Oslo - Cognacsmaking med Martell

    Thierry Giraud, Martell Brand Ambassador, kommer til Norge for å fortelle om Martell. Få med deg det spennende foredraget mens du smatter på hele 10 av Martells produkter.
    28. april 2005
  • 27 April 2005 - 01:01

    Prisgunstig til sjømaten

    Ukens vin er et fullgodt alternativ til og et bedre kjøp enn de fleste chabliser. Samtidig som det er umulig å avsløre dens identitet.
    27. april 2005
  • 26 April 2005 - 13:51

    Velfortjent løft

    En lang rekke ambisiøse vinprodusenter innen Valpolicella Classico har løftet vinens status betraktelig. Her møter du tre av dem.
    26. april 2005
  • 22 April 2005 - 15:16

    20. mai i Oslo - Kokkekurs med vårens råvarer

    Nå kan du sammen med noen av landets mest profilerte kokker lære deg å lage god mat. Du vil også lære mer om mangfoldet av vårens gode råvarer og hvordan de kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge.
    22. april 2005
  • 21 April 2005 - 20:42

    9. mai i Oslo - Smak hele Toscana på én kveld

    Bli med og smak hele ni flotte viner fra familien Cecchi som har en enorm kunnskap om og kjærlighet til Toscana. Dette gjenspeiler seg i deres unike, distinktive og innovative vinproduksjon. Fortsatt ledige plasser til dagens smaking!
    21. april 2005
  • 21 April 2005 - 15:43

    Test av sider

    Sidertilbudet i Norge domineres av produkter som har lite med den stolte sidertradisjonen å gjøre. Kun fire av i alt 23 sidere kan sies å være håndverksprodukter.
    21. april 2005
  • 20 April 2005 - 16:11

    Nødvendig opprydding

    I Norge har vi et diffust lovverk for sider, trolig fordi myndighetene til nå har vært mer opptatt av alkoholprosenter enn av varedeklarasjon. Men nødvendige endringer vil tvinge seg frem.
    20. april 2005
  • 20 April 2005 - 12:20

    Lindemans BIN 65 bursdagsparty

    I forbindelse med at det i år er 20 år siden hvitvinen Lindemans BIN 65 ble lansert for første gang, har vi gleden av å kunne invitere til en spesialpriset 80-talls bursdagsfest i Stratos Selskapslokaler torsdag 12. mai fra klokken 19.00.
    20. april 2005
  • 20 April 2005 - 01:01

    Røverkjøp fra Rioja

    Denne uken bruker vi vinbudsjettet på en meget vellaget rødvin fra Rioja til godt under hundrelappen.
    20. april 2005
  • 15 April 2005 - 09:56

    En drink som et gyllent eple

    En fancy vodkadrink er hva du kan by dine gjester på dersom du serverer denne ukes forslag til herlige drinker du kan nyte. Det kan nemlig fort bli kjedelig med et snevert utvalg, men hos oss finner du nærmere 1200 drinker.
    15. april 2005
  • 13 April 2005 - 01:01

    Nytt godt hvitt

    Hvis du er lei chardonnay men liker hvitvin med litt trøkk, er denne ukes vin noe for deg. Den er ikke bare veldig god men også innenfor de flestes budsjettrammer.
    13. april 2005
  • 12 April 2005 - 16:31

    Eldst, dyrest og sjeldnest

    Romanée-Conti er verdens eldste vin samtidig som den er av de høyest prisete og vanskeligste å få tak i. I 2003-årgang er den med 3000 flasker produsert dyrere og sjeldnere enn noensinne.
    12. april 2005
  • 08 April 2005 - 12:53

    Gi deg selv et fransk kyss

    Vårgul og kanskje mer en påskepreget drink - like fullt er French Kiss en frisk og utpreget partydrink som de aller fleste vil sette pris på. Ha en feiende flott weekend!
    08. april 2005
  • 06 April 2005 - 01:01

    Gavepakke fra Spania

    Ukens vin kommer fra en spansk produsent som kom fra ingenting og som i dag gir oss viner av usedvanlig høy klasse til fornuftige priser.
    06. april 2005
  • 05 April 2005 - 15:38

    25. april i Oslo - Italia på menyen på Ekebergrestauranten

    Den nyåpnete Ekebergrestauranten er stedet når vi nå inviterer deg til flott middag med Daria Garofoli fra den italienske vinprodusenten Garofoli. Få med deg de flotte vinene fra et av Italias eldste vinhus.
    05. april 2005
  • 04 April 2005 - 16:03

    Yquem girer opp

    Som konsekvens av eierskiftet for seks år siden - og dempet etterspørsel etter en av verdens mest luksuriøse viner, selges den legendariske Chateau d`Yquem nå en primeur med en av Bordeaux' store stjerner, Pierre Lurton, ved roret.
    04. april 2005
  • 31 Mars 2005 - 13:52

    Test av hvite burgundere

    Ikke uventet ble det mange høye skår i denne testen av i alt 43 hvite burgundere fra villages-nivå og oppover. Spesielt siden mange av dem er fra den lovprisete 2002-årgangen.
    31. mars 2005
  • 31 Mars 2005 - 11:48

    2. mai i Oslo - Amerikansk på menyen

    Nok en gang inviterer vi deg til en smakfull aften på restaurant Vitis Vinifera. Der får du servert en fire-retters meny sammen med hele ni flotte viner fra Californias Sutter Home. Alt for symbolske 695 kroner.
    31. mars 2005
  • 30 Mars 2005 - 01:01

    Sjeldent gode prisbomber

    Madiran i det sørvestlige Frankrike er kilde til noen av landets kraftigste rødviner som stort sett er svært gunstig priset.
    30. mars 2005