Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 27 Mai 2005 - 02:01

    Ukens drink Boy Delicious

    Siste drink ut i årets mai måned blir en spennende og i særdeleshet bærfruktig smaksbombe. Utpå sommeren kan du kanskje til og med plukke bærene selv?
    27. Mai 2005
  • 25 Mai 2005 - 10:30

    Kjempetest av sommerens øl

    Apéritif har testet i alt 34 lyse ølmerker, både med og uten sommerlig etikett. Du har all grunn til å fryde deg over årstiden.
    25. Mai 2005
  • 25 Mai 2005 - 02:01

    Vellykket ny resept

    Ukens vin har etter flere tiår på det norske markedet fått en sårt tiltrengt reseptfornyelse. Den er nå friskmeldt og betydelig sprekere.
    25. Mai 2005
  • 23 Mai 2005 - 16:50

    Alt for chardonnay

    Mens hele vinverdenens fokus er rødvin, går Danie de Wet den motsatte veien. Og hvis du trodde at ny verden-chardonnay var gått ut på dato, har du ikke smakt hans viner.
    23. Mai 2005
  • 23 Mai 2005 - 12:58

    6. juni i Oslo - Opplev Deinhard på Ekebergrestauranten

    Allerede den 6. juni er det duket for en herlig middag der Deinhards vinmaker Mattias Walter geleider oss gjennom produsentens flotte viner.
    23. Mai 2005
  • 20 Mai 2005 - 02:01

    Impulsiv vodka

    På vei inn i den noe mer impulsive årstiden serverer vi deg en frisk vår/sommer-drink basert på vodka med sitron-smak. Dette er en deilig og nedkjølende drink for late sommerdager.
    20. Mai 2005
  • 18 Mai 2005 - 02:01

    Perler for sjømaten

    En håndfull hvite røverkjøp serveres denne uken. Da er det bare å kjøpe inn til den store sjømatfesten.
    18. Mai 2005
  • 15 Mai 2005 - 18:16

    Test av mørkt øl 2005

    Det er nærmest umulig å ikke finne en favoritt blant de 43 ulike typene mørkt øl i denne testen. For her spares det nemlig ikke på noe, verken fylde, sødme, bitterhet eller alkohol.
    15. Mai 2005
  • 15 Mai 2005 - 09:41

    Lik mikser du en Strawberry Mojo

    Denne friske og røde godsaken blir vårt valg når 17. mai-drinken skal inntas. Jordbær er alltid velkommen som ingrediens i sommerens drinker. Ha en strålende langhelg!
    15. Mai 2005
  • 11 Mai 2005 - 11:24

    Grand Krug

    Krug er et begrep innen champagne og noe alle bør unne seg, én eller flere ganger, om ikke i året, så i alle fall i livet.
    11. Mai 2005
  • 11 Mai 2005 - 02:01

    Rimelige bobler til den store dagen

    Her får du innkjøpstips til nasjonaldagens mest feststemte øyeblikk. Enten du liker den knusktørre eller den mykere stilen.
    11. Mai 2005
  • 10 Mai 2005 - 15:31

    I en egen klasse

    Allesverloren i Swartland skiller seg ut fra den store mengden av sørafrikanske viner, ikke bare gjennom stil men også druevalg.
    10. Mai 2005
  • 06 Mai 2005 - 10:42

    En kanadisk en til Irish coffee?

    Kanadisk whisky er hovedingrediens i denne utgave av Ukens drink. Et finfint alternativ til skotsk whisky når man skal sette smak til drinker, og ikke minst; irish coffee.
    06. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 17:15

    Nyhetene på polet mai 2005

    Mai blir ikke skjønnere enn når du kan boltre deg i deilige hvite dråper. Mainyhetene byr på godbiter for en hver lommebok.
    04. Mai 2005
  • 04 Mai 2005 - 02:01

    Bedre enn noensinne

    Ukens vin er en godbit som finnes i alle polbutikker, og som nå er tilgjengelig i ny, friskere og forbedret utgave.
    04. Mai 2005
  • 03 Mai 2005 - 16:03

    Levende legende i Valpolicella: Romano Dal Forno

    Vinene til Romano Dal Forno selges til mer enn det dobbelte av hva andre valpolicella- og amaroneprodusenter oppnår. Og det er kamp om hver flaske.
    03. Mai 2005
  • 29 April 2005 - 16:45

    Spennende mangfold

    India står klar til å erobre arenaen for spesialkaffe. Du har mye å glede deg til.
    29. april 2005
  • 28 April 2005 - 17:00

    24. mai i Oslo - Cognacsmaking med Martell

    Thierry Giraud, Martell Brand Ambassador, kommer til Norge for å fortelle om Martell. Få med deg det spennende foredraget mens du smatter på hele 10 av Martells produkter.
    28. april 2005
  • 27 April 2005 - 02:01

    Prisgunstig til sjømaten

    Ukens vin er et fullgodt alternativ til og et bedre kjøp enn de fleste chabliser. Samtidig som det er umulig å avsløre dens identitet.
    27. april 2005
  • 26 April 2005 - 14:51

    Velfortjent løft

    En lang rekke ambisiøse vinprodusenter innen Valpolicella Classico har løftet vinens status betraktelig. Her møter du tre av dem.
    26. april 2005
  • 22 April 2005 - 16:16

    20. mai i Oslo - Kokkekurs med vårens råvarer

    Nå kan du sammen med noen av landets mest profilerte kokker lære deg å lage god mat. Du vil også lære mer om mangfoldet av vårens gode råvarer og hvordan de kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge.
    22. april 2005
  • 21 April 2005 - 21:42

    9. mai i Oslo - Smak hele Toscana på én kveld

    Bli med og smak hele ni flotte viner fra familien Cecchi som har en enorm kunnskap om og kjærlighet til Toscana. Dette gjenspeiler seg i deres unike, distinktive og innovative vinproduksjon. Fortsatt ledige plasser til dagens smaking!
    21. april 2005
  • 21 April 2005 - 16:43

    Test av sider

    Sidertilbudet i Norge domineres av produkter som har lite med den stolte sidertradisjonen å gjøre. Kun fire av i alt 23 sidere kan sies å være håndverksprodukter.
    21. april 2005
  • 20 April 2005 - 17:11

    Nødvendig opprydding

    I Norge har vi et diffust lovverk for sider, trolig fordi myndighetene til nå har vært mer opptatt av alkoholprosenter enn av varedeklarasjon. Men nødvendige endringer vil tvinge seg frem.
    20. april 2005
  • 20 April 2005 - 13:20

    Lindemans BIN 65 bursdagsparty

    I forbindelse med at det i år er 20 år siden hvitvinen Lindemans BIN 65 ble lansert for første gang, har vi gleden av å kunne invitere til en spesialpriset 80-talls bursdagsfest i Stratos Selskapslokaler torsdag 12. mai fra klokken 19.00.
    20. april 2005