På Jordal i Oslo rendyrkes og videreutvikles ølbryggetradisjoner som er hentet fra Voss, Stryn og Hornindal. Fellesnevner er einer og kveik. Norsk malt, franske eikefat og et syrlig miljø er de andre ingrediensene bak Eik & Tid.
På baren Manhattan i Singapore lagres drinkene i et solerasystem etter modell fra sherryverdenen. Det er ikke bare det som gjør at baren er i en klasse for seg.
Denne drinken er både leskende og alkoholsvak og dermed perfekt etter en lang skitur eller spasertur. Du mikser den på et øyeblikk - med det du måtte ha i hus eller hytte.
Kombinasjon av ekstra god cognac og sjokolade kan ikke bli annet enn godt. Og den passer like godt kald som varm, i elegant cocktailglass eller i en kopp utendørs.
Roter veltliner er ytterst sjelden, ikke bare i Norge, men også der den kommer fra. Denne supre utgaven er laget av biodynamisk dyrkete druer, selges veldig billig i Norge og finnes i 65 polutsalg.
Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfor